Netflix: Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας της 4ης σεζόν του «You» [vid]

Screenshot

Η 4η σεζόν του «You» του Netflix έχει επίσημα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το πρώτο μέρος θα κάνει το ντεμπούτο του στις 10 Φεβρουαρίου και το δεύτερο μέρος θα είναι διαθέσιμο στις 10 Μαρτίου.

Στο νέο promo ο Τζο επανασυστήνεται με μια νέα ταυτότητα, καθώς με κάποιο τρόπο έγινε δάσκαλος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το teaser βίντεο παρουσιάζει τις προσωπικότητες των νέων χαρακτήρων.

«Δεν είμαι ο αξιαγάπητος διευθυντής βιβλιοπωλείου στη Νέα Υόρκη ή ο υπάλληλος του καταστήματος στο Λος Άντζελες ή ο στοργικός σύζυγος στα προάστια. Οχι πια. Επιτρέψτε μου να συστηθώ», λέει καθώς το νέο του όνομα εμφανίζεται στην οθόνη: Καθηγητής Τζόναθαν Μουρ.

«Έχω περάσει από λίγη τελειοποίηση όταν διέσχισα τη λίμνη. Και η ζωή στο Λονδίνο μου επέτρεψε να θάψω το παρελθόν, αν θέλετε».

Και συνεχίζει, «Πάνε οι μέρες της ανεκπλήρωτης αγάπης και της λαχτάρας. Αυτή τη φορά, εστιάζω στον ακαδημαϊκό χώρο και τη διδασκαλία, διατηρώντας παράλληλα τις τυπικές εξωσχολικές μου δραστηριότητες αυστηρά επαγγελματικές. Βρήκα χρόνο για να ανταλλάξω ιδέες με ομοϊδεάτες συναδέλφους. Δυστυχώς, με φίλους σε ψηλά μέρη, συνήθως έρχονται άλλοι που προσπαθούν να ανέβουν αυτή την κοινωνική σκάλα. Έτσι, καταλήγουν να πέφτουν ή να πω, να σπρώχνονται στον κοινωνικό τους θάνατο. Το ερώτημα είναι… από ποιον;»

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.