Netflix: 5 νέες ταινίες και σειρές για να τρομάξεις στο Halloween [vids]

©Pixabay

Η πιο τρομακτική γιορτή του χρόνου, το Halloween, έρχεται και φέτος να μας ανατριχιάσει.

Ακολουθούν πέντες νέες ταινίες και σειρές τρόμου στο Netflix για να δείτε στο Halloween.

Τέρας: Η ιστορία του Τζέφρι Ντάμερ

Η σειρά εξετάζει τα εγκλήματα του Jeffrey Dahmer, διαβόητου κατά συρροή δολοφόνου. Πρωταγωνιστούν οι Evan Peters και Niecy Nash.

Η επίσημη σύνοψη σύμφωνα με το Netflix: Μέσα σε περισσότερο από μία δεκαετία, 17 έφηβοι και νεαροί άνδρες δολοφονήθηκαν από τον καταδικασμένο δολοφόνο Τζέφρι Ντάμερ. Πώς απέφυγε τη σύλληψη για τόσο πολύ καιρό;

Η Λέσχη του Μεσονυχτίου

Για τους λάτρεις των ταινιών τρομου είναι φτιαγμένη η νέα σειρά του Netflix «Λέσχη του Μεσονυχτίου», τη δημιουργία της οποίας «υπογράφει» ο μετρ στο είδος του, Μάικ Φλάναγκαν.

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Κρίστοφερ Πάικ που κυκλοφόρησε το 1994 και διαδραματίζεται στο Rotterdam Home, ένα κέντρο περίθαλψης ετοιμοθάνατων νέων. Τα μέλη ενός πριβέ κλαμπ συνάπτουν μια συμφωνία. Ο πρώτος που θα πεθάνει πρέπει να στείλει ένα σημάδι από τον τάφο.

Στην επίσημη σύνοψη του Netflix αναφέρεται: «Σε αυτούς που προηγήθηκαν. Σε αυτούς μετά. Σε εμάς τώρα. Και σε όσους παραπέρα. Ορατό ή αόρατο. Εδώ αλλά όχι εδώ. Σε ένα αρχοντικό με μυστηριώδη ιστορία, τα οκτώ μέλη του Midnight Club συναντιούνται κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα για να πουν τρομακτικές ιστορίες και να αναζητήσουν σημάδια του υπερφυσικού από το υπερπέραν».

The Watcher

Το «The Watcher» με τους Naomi Watts και Bobby Cannavale είναι η νέα σειρά θρίλερ του Netflix, η οποία αναμένεται να μας καθηλώσει, καθώς βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

H παραγωγή είναι εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα που είχαν συμβεί στο New Jersey, όπου οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού λάμβαναν κάποια γράμματα από έναν άγνωστο για πολλά χρόνια. Όταν τελικά η οικογένεια αυτή κατάφερε να ενοικιάσει το σπίτι σε άλλους, και οι νέοι ιδιοκτήτες λάμβαναν τις ίδιες απειλητικές επιστολές.

Η σύνοψη του Netflix αναφέρει τα εξής:

«Όταν η οικογένεια Μπράνοκ μετακομίζει στο σπίτι των ονείρων της στα προάστια, σύντομα η ζωή της γίνεται κόλαση. Τα σκοτεινά γράμματα από κάποιον που αυτοαποκαλείται “The Watcher” αποτελούν την αρχή, καθώς ξετυλίγονται τα δυσοίωνα μυστικά της γειτονιάς. Εμπνευσμένο από την αληθινή ιστορία του περιβόητου σπιτιού “Watcher” στο Νιου Τζέρσι».

Το Σχολείο του Καλού και του Κακού

Πρωταγωνιστούν η Charlize Theron και η Kerry Washington. Η ταινία εστιάζει σε δύο φίλες, οι οποίες μεταφέρονται στο Σχολείο για το Καλό και το Κακό, όπου νεαροί ήρωες και κακοί εκπαιδεύονται να προστατεύουν την ισορροπία μεταξύ καλού και κακού.

H κατάρα του Μπριτζ Χόλλοου

 Η «Κατάρα του Μπριτζ Χόλλοου» είναι η νέα ταινία του Netflix εμφανώς εμπνευσμένη από το Halloween. Εστιάζει σε έναν πατέρα που μισεί αυτήν την γιορτή, αλλά αναγκάζεται να συνεργαστεί με την κόρη του, όταν ένα πνεύμα ζωντανεύει τα στολίδια της πόλης.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.