Netflix: 5 ιατρικές σειρές τη νέα σεζόν [vids]

©The Good Doctor – Facebook

Οι ιατρικές τηλεοπτικές σειρές είναι από τα πιο δημοφιλή είδη σειρών.

Τις τελευταίες δεκαετίες έχουμε παρακολουθήσει πολλές ιστορίες γιατρών και ασθενών σε δίκτυα, παρόλα αυτά τα στούντιο στη συγκεκριμένη θεματολογία.

Ακολουθούν πέντε ιατρικές σειρές που στο Netflix.

New Amsterdam

Βασισμένη στο βιβλίο «Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital», η αμερικανική ιατρική τηλεοπτική σειρά «New Amsterdam» έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2018.

O Δρ. Μαξ Γκούντγουιν θέλει να κατατροπώσει τη γραφειοκρατία, με το υπόλοιπο προσωπικό να μην είναι και τόσο σίγουρο. Μετά από τέσσερις επιτυχημένες σεζόν, θα κυκλοφορήσει και πέμπτη, που θα αποτελείται από 13 επεισόδια. Το Netflix διαθέτει τους δύο πρώτους κύκλους.

Ο Καλός Γιατρός (The Good Doctor)

Η σειρά, σε δημιουργία του ανθρώπου πίσω από το «House», είναι βασισμένη στην ομώνυμη από τη Νότιο Κορέα.

Πρωταγωνιστής είναι ο Σον Μέρφι, ένας ταλαντούχος χειρουργός του νοσοκομείου Σαν Χοσέ στης Καλιφόρνια. Ο Σον είναι στο φάσμα του αυτισμού και της ιδιοφυΐας και σώζει ανθρώπινες ζωες.

Το Μάρτιο του 2022 ανακοινώθηκε η κυκλοφορία της έκτης σεζόν. Στο Netflix βρίσκονται διαθέσιμοι οι τέσσερις κύκλοι επεισοδίων.

Διάγνωση (Diagnosis)

Η Λίσα Σάντερς είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Γέιλ, όμως γράφει και μια στήλη στους The New York Times.

Η γιατρός, συγγραφέας και καθηγήτρια επιχειρεί να βοηθήσει ασθενείς με μυστηριώδεις, σπάνιες παθήσεις.

Life

Το Life έρχεται από τη Νότιο Κορέα και αποτελείται από 16 επεισόδια. Σε ένα από τα κορυφαία ιατρικά κέντρα της Νότιας Κορέας, ενδιαφέροντα συγκρούονται ανάμεσα σε έναν γιατρό στα επείγοντα και στον CEO του νοσοκομείου.

Human: Στα Άδυτα του Ανθρώπινου Σώματος («Human: The World Within»)

Η σειρά ντοκιμαντέρ «Human: Στα Άδυτα του Ανθρώπινου Σώματος» αποτελείται από έξι επεισόδια και εερευνά τις λειτουργίες του οργανισμού.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.