Νέο ξέσπασμα Τσιτσιπά – Πέταξε μπαλάκι προς τον πατέρα του [vid]

©ICON SPORT/EUROKINISSI

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε τη συγκέντρωση του στο καθοριστικό τρίτο σετ του αγώνα με τον Αντρέι Ρούμπλεφ και ηττήθηκε από τον Ρώσο τενίστα, ολοκληρώνοντας την παρουσία του στο ATP Finals.

Mε τις μπάλες στα χέρια του και με το σκορ στο 0-30, ο Τσιτσιπάς πέταξε με δύναμη το μπαλάκι προς την πλευρά που βρισκόταν η ομάδα του και ο πατέρας του Απόστολος, με το κοινό να αποδοκιμάζει την κίνησή του.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ο Τσιτσιπάς δήλωσε ότι στην πραγματικότητα δεν αισθάνθηκε να απειλείται σε κανένα σημείο του αγώνα. «Απλά ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούριο, να δω αν θα “δουλέψει”. Είναι κρίμα. Αισθάνομαι ότι είμαι καλύτερος. Αισθάνθηκα ότι θα μπορούσα να κάνω περισσότερα πράγματα σήμερα. Αισθάνθηκα ότι θα μπορούσα απλά να είμαι πολύ πιο δημιουργικός. Δεν πρέπει καν να το λέω αυτό. Νομίζω ότι είναι αρκετά προφανές. Αλλά, ναι, επικράτησε με τα λίγα εργαλεία που έχει. Μπόρεσε πραγματικά να τα εκμεταλλευθεί και να νικήσει σήμερα» είπε μεταξύ άλλων ο 24χρονος πρωταθλητής.

«Αγαπητοί haters, έχω πολλά περισσότερα να σας δώσω για να νευριάσετε. Απλά κάντε υπομονή», ανέφερε ο Έλληνας πρωταθλητής σε σημερινή ανάρτησή του στο Instagram.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.