Νεκρή η 49χρονη αγνοούμενη από την κακοκαιρία στην Κρήτη

©ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI

Νεκρή εντοπίστηκε σήμερα το πρωί από τις αρχές η γυναίκα της οποίας τα ίχνη χάθηκαν χθες, Σάββατο, εν μέσω της σφοδρής κακοκαιρίας στην Αγία Πελαγία.

Υπενθυμίζεται ότι με το πρώτο φως της ημέρας είχαν ξεκινήσει και πάλι οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας, η οποία είχε παρασυρθεί από χείμαρρο κατά τη διάρκεια της ισχυρής βροχόπτωσης στην Αγία Πελαγία Ηρακλείου.

Η άτυχη γυναίκα επέβαινε στο ίδιο όχημα με τον άντρα που εντοπίστηκε νεκρός χθες το μεσημέρι, ενώ μαρτυρίες κατοίκων ανέφεραν ότι στην προσπάθεια της να βγει από το αυτοκίνητο, την ώρα που αυτό το είχαν παρασύρει τα ορμητικά νερά, η ίδια παρασύρθηκε προς τη θάλασσα.

Στις επιχειρήσεις εντοπισμού συμμετείχαν δύτες της 3ης ΕΜΑΚ και του Λιμενικού, ωστόσο τα φερτά υλικά και τα μπάζα που έφτασαν έως τη θάλασσα, δυσκόλεψαν πολύ την επιχείρηση λόγω της αδυναμίας ορατότητας κάτω από το νερό. Στο σημείο της τραγωδίας παρασύρθηκαν περισσότερα από δέκα οχήματα, ενώ στα ανοιχτά του κόλπου της Αγίας Πελαγίας είναι βυθισμένα ακόμη περισσότερα, σύμφωνα με κατοίκους που τα έβλεπαν να παρασύρονται προς τη θάλασσα.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.