Μουσικός Σεπτέμβρης στην Αθήνα

©Unsplash

Το Action24Press προτείνει έξι συναυλιακά ραντεβού για να «υμνήσουμε» την ελληνική δισκογραφία.

ActionPress Team

Συναυλίες, αφιερώματα και μουσικές βραδιές για καλό σκοπό: Η πρωτεύουσα τον Σεπτέμβρη γεμίζει αγαπημένες μελωδίες και χαρίζει στο κοινό το καλύτερο «αντίδοτο» για τη μελαγχολία που προκαλεί η επιστροφή από τις διακοπές.

Γιάννης Χαρούλης

Ο Γιάννης Χαρούλης επιστρέφει στην Αθήνα για δύο συναυλίες στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου, για να μοιραστεί παλιές και νέες επιτυχίες, αγαπημένες μελωδίες και τραγούδια από τον νέο του δίσκο «Κολιμπρί», ένα άλμπουμ γεμάτο με σκέψεις και συναισθήματα που

Info: 12&13/9 – 21:00 – Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Αλκίνοος Ιωαννίδης

Πέρασαν 22 χρόνια από τη ζωντανή ηχογράφηση του δίσκου «Εκτός τόπου και χρόνου» του Αλκίνοου Ιωαννίδη, στον Λυκαβηττό. Ο αγαπημένος τραγουδιστής επιστρέφει σε μια συναυλία με τον ίδιο ακριβώς τίτλο στο City Garden Festival, για να «παίξουμε ξανά μαζί σε μια ηλεκτρική γιορτή, τραγουδώντας όσα μας φέρνουν σήμερα εδώ».

Info: Δευτέρα 12/9 – 21:00 – Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου

Αλκηστις Πρωτοψάλτη

Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη θα δώσει μία μοναδική φιλανθρωπική συναυλία στον αγαπημένο της χώρο, το Ηρώδειο. Η σπουδαία τραγουδίστρια και συνθέτις «συναντά» επί σκηνής τη Μελίνα Μερκούρη, ερμηνεύοντας τραγούδια της που έγιναν γνωστά από τον κινηματογράφο, το θέατρο αλλά και τις στιγμές της εξορίας της στο Παρίσι. Ολα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για τη στήριξη των σωματείων-μελών της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Info: Τετάρτη 14/9 – 21:00 – Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Ο «αιώνιος έφηβος» Βασίλης Παπακωνσταντίνου, συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του με μια συναυλία-«γιορτή» στο Faliro Summer Theater. Η συνταγή είναι σίγουρη και πετυχημένη: Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα κάνει μια «βουτιά» στην ατελείωτη δισκογραφία του και θα παρουσιάσει μερικά από τα τραγούδια-σταθμούς στην πορεία του.

Info: Τετάρτη 14/9 – 21:00 – Faliro Summer Theater

Ελένη Βιτάλη & Παναγιώτης Μάργαρης

Η Ελένη Βιτάλη, μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες των τελευταίων δεκαετιών, θα συναντηθεί επί σκηνής με τον διεθνούς φήμης κλασικό κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη.  Οι δύο καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία τους, καθώς και κλασικά τραγούδια που αγαπούν.

Info: Πέμπτη 15/9 – 21:00 – Κηποθέατρο Παπάγου

Ολοι μαζί… τραγουδάμε Ζαμπέτα

Η φετινή συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» είναι αφιερωμένη στο μεγάλο συνθέτη, βάρδο του λαϊκού τραγουδιού και δεξιοτέχνη στο μπουζούκι, Γιώργο Ζαμπέτα. Το εμβληματικό Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο θα γεμίσει με αγαπημένες μελωδίες και ήχους από το ένδοξο παρελθόν της ελληνικής δισκογραφίας. Μέρος των εσόδων της συναυλίας «Γιώργος Ζαμπέτας – Ο πιο καλός ο μαθητής» θα διατεθούν για τους σκοπούς του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς είναι (αλφαβητικά): Λένα Αλκαίου, Παντελής Αμπαζής, Μελίνα Ασλανίδου, Φωτεινή Βελεσιώτου, Καίτη Γαρμπή, Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου, Γιώργος Ζαμπέτας, Πέγκυ Ζήνα, Μανώλης Καραντίνης, Κώστας Μακεδόνας, Μανώλης Μητσιάς, Δημήτρης Μπάσης, Θανάσης Πολυκανδριώτης, Αντώνης Ρέμος, Στέλος Ρόκκος. Παρουσιάζει ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Info: Δευτέρα 12/9 – 21:00 – Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο – Τιμή εισιτηρίου: Κερκίδα: 12€ – Αρένα: 14€

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.