Μουσικές βραδιές παγκόσμιας εμβέλειας στην Αθήνα

Yuja Wang και Λεωνίδας Καβάκος

Chamber Orchestra of Europe

Deluxe

Τα πιο διάσημα μουστάκια της Γαλλίας για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Oι Deluxe ανακαλύφθηκαν από τους Chinese Man το 2007 στο Aix-en-Provence της Νότιας Γαλλίας ενώ έπαιζαν μουσική στο δρόμο. Η μπάντα σχηματίστηκε σε αυτή τη μικρή γαλλική πόλη βόρεια της Μασσαλίας από τρεις παιδικούς φίλους, ενώ στην πορεία προστέθηκαν άλλα δύο μέλη. Το 2010 εντάχθηκε στην ομάδα η εκκεντρική και χαρισματική τραγουδίστρια και rapper Liliboy, η οποία έγινε σύντομα η frontwoman της μπάντας, και η οποία ήταν το τελευταίο μυστικό συστατικό που χρειαζόταν το γκρουπ ώστε να εκτοξεύσει φήμη του ως ένα από τα πιο γνωστά ζωντανά σχήματα της Γαλλίας

Μέσω της Chinese Man Records κυκλοφόρησαν 2 albums και ένα ΕΡ τα οποία περιλαμβάνουν πολλές επιτυχίες με εκατομμύρια views, όπως τα “Tall Ground”, “Pony”, “Superman”, “Tum Rakak”, “Shoes” και “My World”. Η τελευταία τους δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε από την Polydor το 2022 με τίτλο “Moustache Gracias”, έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό και έχει προσφέρει επιτυχίες όπως το  ομώνυμο κομμάτι του album και το “Flowers”.

Το μουσικό τους στυλ έχει πινελιές από Funk, Εlectronic, Hip Hop, Soul, και Pop, ενώ είναι γνωστοί για τη χρήση πολλών μουσικών οργάνων στις συναυλίες τους, τις οποίες μετατρέπουν σε τρελά πάρτυ. Οι Deluxe είναι εξαιρετικά ενεργοί είτε παίζοντας σε μεγάλα φεστιβάλ είτε ηχογραφώντας τα albums τους είτε γυρίζοντας τα ιδιαίτερα και πρωτότυπα video clips που συνοδεύουν τα τραγούδια τους. Με σήμα τους το μουστάκι – όλα τα αγόρια της μπάντας είναι μυστακοφόροι ενώ η Liliboy συνήθως φοράει μία φούστα σε σχήμα μουστακιού – έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας μοναδικές βραδιές και εκρηκτικές συναυλίες.

Οι Deluxe έχουν ετοιμάσει μια πρωτοφανή οπτικοακουστική παράσταση με τρελά, πολύχρωμα και λαμπερά κοστούμια και εντυπωσιακή σκηνογραφία, χωρίς να ξεχνάμε το εμβληματικό τους μουστάκι που θα βρεθεί ξανά στο επίκεντρο. Η γοητευτική παρέα των Pepe, Soubri, Pietre, Kilo, Kaya και Liliboy επισκέπτονται για πρώτη φορά την Αθήνα σε μεγάλα κέφια και μεταδοτική τρέλα για μια ξέφρενη συναυλία. 

Κίτριν Ποδήλατα

Απόσπασμα από προηγούμενη εμφάνισή τους στο Σταυρό του Νότου

Γιάννης Κότσιρας

Ο Γιάννης Μπέζος τραγουδά Μίκη Θεοδωράκη

ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

«Ακούω την ανάσα των ποιητών, τους παλμούς της καρδιάς και το τραγούδι τους…» Μ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος προσκαλεί το κοινό στη μουσική βραδιά – αφιέρωμα στη μνήμη και στο πολύτιμο έργο του μεγάλου μας συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στην Αίθουσα συναυλιών του Κολλεγίου Αθηνών.

Ο Γιάννης Μπέζος μαζί με τη Μυρτώ Βασιλείου και τη Μαρία Αλαμανή θα ερμηνεύσουν μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του σπουδαίου Μίκη Θεοδωράκη, τραγούδια που έχουν εντυπωθεί στην ψυχή και στην καρδιά μας. Τραγούδια που γράφτηκαν για το θέατρο και τον κινηματογράφο, μελοποιημένη ποίηση, ερωτικά και λυρικά!

Στη συναυλία συμμετέχει 10μελες ορχηστρικό σύνολο, η παιδική χορωδία του δημοτικού Ωδείου Αγίας Παρασκευής καθώς και το χορωδιακό σύνολο PMTP.

Καλλιτεχνική επιμέλεια & μουσική διεύθυνση ο Αντώνης Καρατζίκης.

Αίθουσα συναυλιών Κολλεγίου Αθηνών

Το Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών διαθέτει δωρεάν parking

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.