Monarki: Έρχεται το σουηδικό «The Crown» στο Netflix

@Sulabh International Social Service Organisation – Twitter

Η νέα σειρά «Monarki» θα επικεντρώνεται στον βασιλιά Κάρολο ΙΣΤ’ Γουσταύο.

Ο πρώτος κύκλος θα αποτελείται από έξι επεισόδια. Θα προβληθεί προς τα τέλη του χρόνου, καθώς τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, σύμφωνα με το περιοδικό Tatler.

Βέβαια, η βασιλική οικογένεια έχει αποδοκιμάσει τη σειρά που γράφει η Σουηδέζα συγγραφέας και σεναριογράφος τηλεοπτικών σειρών, Άσα Λαντζ.

Η ίδια μιλώντας για την νέα σειρά στο περιοδικό Variety σημείωσε: «Η ιστορία του βασιλιά μας είναι διαφορετική. Δεν μεγάλωσε με την προσοχή του κόσμου στραμμένη πάνω του, αλλά η ζωή του είναι εξίσου δραματική και συναρπαστική. Και εντελώς άγνωστη σε πολλούς από εμάς».

Ο βασιλιάς Κάρολος ΙΣΤ’ Γουσταύος ανέβηκε στο θρόνο σε ηλικία 27 ετών, μετά τον θάνατο του παππού του. Ήταν μόλις επτά ετών όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο του πατέρα του σε αεροπορικό δυστύχημα και στο παρελθόν είχε μιλήσει για το πόσο δύσκολα ήταν τα παιδικά του χρόνια μεγαλώνοντας χωρίς τον πατέρα του. Το 2010 το βιβλίο «The Reluctant Monarch» έφερε στο φως την άγνωστη πλούσια ερωτική ζωή του με εκείνον να απαντά πως «έγιναν πριν από πολλά χρόνια».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.