Μητσοτάκης: Προαναγγέλλει παρέμβαση για την τιμή της βενζίνης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Στο Κέντρο», στον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά. Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Ανακοινώσεις για νέα παρέμβαση για την τιμή της βενζίνης αναμένεται να κάνει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ και τον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά, η οποία θα μεταδοθεί στις 23:00.

Σε απόσπασμα της συνέντευξης που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο του σταθμού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε: «Θα υπάρξει παρέμβαση και στη βενζίνη και θα υπάρξουν ανακοινώσεις την επόμενη εβδομάδα από το οικονομικό επιτελείο. Ο προηγούμενος τρόπος (δηλαδή το Fuel Pass) δίνει ένα περίγραμμα για το πώς θα παρέμβουμε και ίσως αυτή τη φορά να είναι με πιο ενισχυμένο τρόπο, διότι αντέχουμε δημοσιονομικά. Θα είναι μία ανακούφιση για τους πολίτες ενόψει των καλοκαιριών διακοπών».

«Η χώρα δεν έχει μόνο ισχυρή αποτρεπτική δύναμη, αλλά και ισχυρούς συμμάχους» τόνισε επίσης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε σχέση με τα ελληνοτουρκικά, τονίζοντας παράλληλα ότι οι Έλληνες μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς, ενώ τονίζει ότι, αναπόφευκτα, κάποια στιγμή θα συναντηθεί με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Νομοτελειακά κάποια στιγμή θα συναντηθούμε, πρέπει να συναντιόμαστε, να συζητάμε, και όπως είπα και στον ίδιο τον πρόεδρο Ερντογάν, πρέπει να μπορούμε να συμφωνούμε ότι διαφωνούμε» τονίζει χαρακτηριστικά.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.