Μητσοτάκης: Διπλασιάζονται τα κονδύλια του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους»

©ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους», με παρέμβαση του πρωθυπουργού, επεκτείνεται σε 400.000 δικαιούχους από 200.000 που είναι σήμερα.

Χθες έκλεισε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων στο Τουρισμός για Όλους, ενώ 1η Αυγούστου ξεκινά και επίσημα το πρόγραμμα. Τα αποτελέσματα αναμένεται να αναρτηθούν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Στις αιτήσεις δεν τηρείται χρονική προτεραιότητα, ενώ οι τελικοί δικαιούχοι του προγράμματος θα αναδειχθούν με ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ όσων δικαιούχων έχουν υποβάλει αίτηση.

«Το βλέμμα μας βρίσκεται πάντα στους πιο αδύναμους. Η ΝΔ, η παράταξη που δεν έχει ταξικό πρόσημο, εργάζεται για την ευημερία όλων των Ελλήνων. Στηρίξαμε την οικονομία, στη διάρκεια της πανδημίας αλλά και στην ενεργειακή κρίση», είπε ακόμα ο κ. Μητσοτάκης. «Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε για να κάνουμε τη ζωή των πολιτών καλύτερη».

Με το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» σε κάθε δικαιούχο παρέχεται μία προπληρωμένη κάρτα, στην οποία έχει πιστωθεί το ποσό της επιδότησης και την οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε ξενοδοχείο της χώρας.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.