Μητσοτάκης: «Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί οι επενδύσεις προχωρούν με μεγάλη ταχύτητα»

© ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Ηγουμενίτσα και ολοκλήρωσε την περιοδεία του σε Αιτωλοακαρνανία, Πρέβεζα και Θεσπρωτία.

Ο κ. Μητσοτάκης στις 18:00 επισκέφθηκε τα έργα του νέου Λιμένα Ηγουμενίτσας. Ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τον υφυπουργό υποδομών κ Γεωργιο Καραγιάννη , τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Πλακιωτάκη και τον Γενικό Γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής Βαγγέλη Κυριαζόπουλο, για τα έργα του νέου λιμένα.

Κατά την ενημέρωση που είχε, εξέφρασε την ικανοποίηση του λέγοντας: «Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί οι επενδύσεις προχωρούν με μεγάλη ταχύτητα όπως με ενημέρωσαν και εντός του επόμενου έτους θα έχουμε ένα πλήρες λιμάνι εμπορικό και επιβατικό …. Και βέβαια μετά να φροντίσουμε να κάνουμε και τη μαρίνα. Το λιμάνι δεν μπορεί να λειτουργεί ερήμην των τοπικών αρχών. Άρα, η σωστή συνεργασία ως προς τις χερσαίες ζώνες, η ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας γύρω από το λιμάνι ήταν πάντα προτεραιότητα για μας».

Μετά την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο λιμάνι, περπάτησε στην πόλη και έτυχε θερμής υποδοχής από πλήθος κόσμου. Τον Πρωθυπουργό συνόδευαν βουλευτές, ο περιφερειάρχης Ηπείρου, οι δήμαρχοι Θεσπρωτίας και αυτοδιοικητικοί παράγοντες.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.