Μητέρα Ντρισμπιώτη: «Κανένα παιδί δεν γεννήθηκε μέσα στα γήπεδα με το μετάλλιο στα χέρια»

©ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ / EUROKINISSI

Η Παναγιώτα Ντρισμπιώτη, μητέρα της δις πρωταθλήτριας Ευρώπης στο βάδην, Αντιγόνης μίλησε για το τεράστιο επίτευγμα της κόρης της στο Μόναχο.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στις προσπάθειες της Αντιγόνης μέχρι να φθάσει η ώρα της δικαίωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Για το τι είπε με την Αντιγόνη: «Με πήρε να της πω τα συγχαρητήρια, να με ακούσει, να την ακούσω, συγκινημένη. Δεν υπάρχουν λόγια, τα λένε τα έργα. Είμαστε σε πελάγη ευτυχίας».

Για το τι της είχε πει και πώς ένιωθε πριν πάρει το δεύτερο χρυσό: «Δεν ήθελε να μου πει πως θα κατέβει για μετάλλιο, μου είπε πως θα απολαύσει την κούρσα. Εγώ της είπα να μην τρέξει, δεν με άκουσε, αυτή τρέχει, όχι εγώ. Εγώ τρέχω στην δική μου δουλειά και αυτή στο δικό της κομμάτι. Αυτό ήθελε να κάνει και αυτό έκανε και μάλιστα και με το παραπάνω».

Για τα εμπόδια που χρειάστηκε να ξεπεράσει στη ζωή της: «Τα έχουμε ξαναπεί, πολλά εμπόδια, όλοι οι αθλητές έχουν εμπόδια. Δεν γεννήθηκε κανένα παιδί μέσα στα γήπεδα με το μετάλλιο στα χέρια. Δούλεψαν όλα τα παιδιά και το δικό μου παιδί μαζί. Πολλοί αγώνες, αγώνες ζωής, δόξα τω Θεώ, σήμερα και προχθές πήρε αυτό που ήθελε, μπράβο της αυτό έχω εγώ να πω σαν μάνα».

Για το πόσο σκληρή ήταν η προπόνηση: «Αυτή ξέρει καλύτερα. Εμείς την έχουμε από μέρες χαμένη, από μήνες χαμένη. Εδώ και δύο χρόνια δεν κάνουμε γιορτές μαζί, δεν είμαστε σαν οικογένεια όπως ήμασταν, αλλά τώρα δικαιώθηκε και θα έχουμε γιορτές άλλες».

Για το πότε θα έρθει: «Δεν ξέρουμε πότε θα έρθει, αλλά όταν θα έρθει κάθε μέρα θα είναι γιορτή για εμάς. Έτσι και αλλιώς θέλουμε το παιδί μας κοντά μας όχι για το χρυσό, αλλά γιατί είναι παιδί μας».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.