Μία νίκη πριν από τους τελικούς οι Μπακς του Αντετοκούνμπο

Πραγματοποιώντας μία ακόμα υπέρβαση, οι χαλύβδινοι Μιλγουόκι Μπακς «σόκαραν» τους Μπόστον Σέλτικς με δεύτερη νίκη στο TD Garden (110-107) και ανέκτησαν το πλεονέκτημα έδρας, έχοντας πλέον την ευκαιρία να τελειώσουν την ημιτελική σειρά της Ανατολικής Περιφέρειας με νίκη στο επόμενο ματς στην έδρα τους!

Κορυφαίος του παρκέ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθοριστικοί στο φινάλε οι Τζρου Χόλιντεϊ και Μπόμπι Πόρτις!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν συγκλονιστικός, κράτησε την ομάδα του στον αγώνα και έκλεισε το ματς με 40 πόντους (14/22 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 6/10 βολές), 11 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ σε 40 λεπτά συμμετοχής. Άξιος συμπαραστάτης του ο Τζρου Χόλιντεϊ, που αν και ήταν πάλι άστοχος (9/24 σουτ) είχε δύο τεράστιες φάσεις στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα. Αρχικά ένα μπλοκ στον Μάρκους Σμαρτ με 8,3 δευτερόλεπτα να απομένουν και στη συνέχεια ένα κλέψιμο (πάλι στον Σμαρτ) στην εκπνοή του αγώνα. Σημαντική βοήθεια έδωσαν οι Μπόμπι Πόρτις (14 πόντοι και 15 ριμπάουντ) και Πατ Κόνατον (13 πόντοι).

Για τους γηπεδούχους, που έχασαν και πάλι το πλεονέκτημα της έδρας, ο Τζέισον Τέιτουμ είχε 34 πόντους, ο Τζέιλεν Μπράουν είχε 26 πόντους ενώ 15 πόντους πρόσθεσε ο Μάρκους Σμαρτ.

Η επόμενη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στο Μιλγουόκι τα ξημερώματα του Σαββατου (14/5) στις 02:30.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.