Μελωδίες με φόντο τον αττικό ουρανό

Συναυλίες, αφιερώματα και μουσικές βραδιές με καλλιτέχνες παγκόσμιας εμβέλειας: Η πρωτεύουσα τον Σεπτέμβρη γεμίζει αγαπημένες μελωδίες και χαρίζει στο κοινό το καλύτερο «αντίδοτο» για τη μελαγχολία που προκαλεί η επιστροφή στην καθημερινότητα.

Action Press Team

Η Action Press προτείνει έξι συναυλιακά ραντεβού για όλα τα γούστα.

Γιώργος Σαμπάνης

O Γιώργος Σαμπάνης ολοκληρώνει την καλοκαιρινή του περιοδεία στην Αθήνα και υπόσχεται να παρασύρει το κοινό στον ρυθμό του, με τις μεγάλες του επιτυχίες και τη μοναδική του ενέργεια στη σκηνή. Μαζί με τη 12μελή μπάντα του θα παρουσιάσει μια μουσική παράσταση που υπόσχεται «να εκμηδενίσει τις αποστάσεις που μας κρατούσαν τόσο καιρό μακριά».

Info

Δευτέρα 26/9 – 21:00 – Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Eros Ramazzotti

Ο Ιταλός «τροβαδούρος» Eros Ramazzotti θα δώσει μια μοναδική συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και σαγηνευτικές μουσικές στιγμές της χρονιάς. Η επίσκεψη του στη χώρα μας γίνεται στο πλαίσιο πέντε μαγευτικών εμφανίσεων του σε σπουδαίους ιστορικούς χώρους σε Ευρώπη και Ισραήλ.

Info

Τρίτη 27/9 – 21:30 – Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Μιχάλης Χατζηγιάννης

O Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους ερμηνευτές της γενιάς του, έχει προετοιμάσει ένα γεμάτο πρόγραμμα που θα γεμίσει το κοινό με όμορφα συναισθήματα και μοναδικές μελωδίες. Ένα ταξίδι από το διαχρονικό «Αγγιμα ψυχής» και τον «Βυθό», μέχρι τα ξεσηκωτικά «Χέρια Ψηλά» και «Σαϊτιά». Μαζί του μια σταθερή τα τελευταία χρόνια συνεργάτης και εξαιρετική τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή.

Info

Τρίτη 27/9 – 21:00 – Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Shigeru Umebayashi

Ο συνθέτης της αριστουργηματικής μουσικής των ταινιών «2046», «Ιπτάμενα Στιλέτα», «In the Mood for Love», «Η Κατάρα του Χρυσού Λουλουδιού», «Hannibal: Rising», σε μία και μοναδική εμφάνιση μοιράζεται με το ελληνικό κοινό την απόλυτη μουσική αισθητική εμπειρία. Τη μουσική του στο Ηρώδειο θα ερμηνεύσει η 40μελής Athens Philharmonia Orchestra με την συμμετοχή του σχήματος Alex Drakos Ensemble, υπό τη διεύθυνση του φημισμένου Βέλγου μαέστρου Dirk Brossé.

100 χρόνια από τη Μικρασιατική ΚαταστροφήΜουσικά αφιερώματα ξυπνούν μνήμες

©Eurokinissi

Δύο συναυλίες-αφιερώματα για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική καταστροφή ξεχωρίζουν στο συναυλιακό πρόγραμμα των επόμενων ημερών. Ενα μουσικό οδοιπορικό, με αφορμή τις εκδηλώσεις μνήμης για τα τραγικά γεγονότα του 1922 και τον ξεριζωμό των Ελλήνων από τις πατρογονικές τους εστίες θα παρουσιάσουν οι Γλυκερία, Παντελής Θαλασσινός και Δημήτρης Κοντογιάννης τη Δευτέρα 26/9 (20:00) στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, σε μια φιλανθρωπική συναυλία με τίτλο«Σμυρνέϊκο Μινόρε». Τη μουσική επιμέλεια της παράστασης έχει ο συνθέτης και μαέστρος Στέλιος Φωτιάδης. Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν η Ανδριάνα Ζαρακέλη,  Μπάγια Αντωνοπούλου και  Δημήτρης Αλφιέρης.

Την Τρίτη 27/9 (21:00) στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τιμής και μνήμης για την επέτειο της Μικρασιατικής καταστροφής που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τους: Μπάμπη Τσέρτο, Στέλιο Διονυσίου, Νάντια Καραγιάννη και Μαριώ. Στη συναυλία συμμετέχουν χορωδιακά συγκροτήματα και 10μελής ορχήστρα, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.