Μεγάλο μπαμ με Βρσάλικο “ψήνει” ο Ολυμπιακός

Έτοιμος να κάνει… μεταγραφικό θόρυβο εμφανίζεται ο Ολυμπιακός, με την απόκτηση του Σίμε Βρσάλικο από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό το δεξί άκρο της άμυνας του.

Μάλιστα, όπως λέγεται, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό που, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βρσάλικο βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, προκειμένου να διαπραγματευτεί από κοντά την μεταγραφή του στους Πειραιώτες, έχοντας ήδη ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου του Ρέντη, αλλά και στο Στάδιο Καραϊσκάκη.

Ο Βρσάλικο αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2016 στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με μία μονοετή παύση στην Ίντερ (2018/19) με την μορφή δανεισμού.

Ο 30χρονος μπακ, το συμβόλαιο του οποίου με την ομάδα της Μαδρίτης ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, φόρεσε 100 φορές την φανέλα των “ροχιμπλάνκος”, με απολογισμό τρία γκολ και 10 εασίστ, ενώ την περσινή σεζόν μέτρησε 29 συμμετοχές και ένα γκολ.

Όσον αφορά την Εθνική Κροατίας, με την οποία είναι διεθνής, μετρά 52 συμμετοχές, όντας βασικό στέλεχος στην πορεία της μέχρι τον τελικό του μουντιάλ το 2018 και μέλος της ομάδας που αγωνίστηκε στο Euro 2020.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.