Μάντζος για την υπόθεση Ανδρουλάκη: «Τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα»

©ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Μάντζος με δήλωσή του τοποθετήθηκε σχετικά με την υπόθεση του κ. Ανδρουλάκη.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, ο κ. Μάντζος τοποθετήθηκε σχετικά για την υπόθεση παρακολούθησης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μάντζου:

«Όσο προχωρά η διερεύνηση της υπόθεσης, τόσο θα κορυφώνεται και η εκστρατεία προπαγάνδας από την πλευρά της ΝΔ. Η Κυβέρνηση, που είναι υπεύθυνη και για τις υποκλοπές και για τη δραματική κατάσταση στην ενέργεια, δημιουργεί ψεύτικα διλήμματα, με μόνο στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Μέχρι προχθές, μας έλεγαν ότι ο Ανδρουλάκης φταίει που τον παρακολουθούσαν, σε λίγο θα μας πουν ότι εκείνος φταίει και για τη φτώχεια!

Όσα όμως και να λένε και όσα και να γράφουν, δεν λένε την αλήθεια. Και τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα: 

Γιατί παρακολουθήθηκε ένας ευρωβουλευτής μετά από οκτώ χρόνια θητείας; 

Ποιοι «εθνικοί λόγοι» συνέτρεχαν στην αρχή της εσωκομματικής διαδικασίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και εξαφανίστηκαν με την εκλογή του Προέδρου;  

Γιατί και ποιος προσπάθησε -την ίδια ακριβώς περίοδο- να τον παγιδέψει με το πανάκριβο κατασκοπευτικό λογισμικό Predator; 

Γιατί και με ποιο στόχο η ηγεσία της ΝΔ ήθελε όμηρο τον ίδιο και την παράταξη;». 

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.