Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 6-3: Την ταπείνωσε με σούπερ Χάλαντ και Φόντεν

©Premier League – Twitter

Με έναν… εξωγήινο Χάαλαντ που έκανε χατ-τρικ, η Σίτι ταπείνωσε με 6-3 την Γιουνάιτεντ και μετέτρεψε το derby του Μάντσεστερ σε… περίπατο. Εξαιρετικός και ο Φόντεν που πρόσθεσε άλλα τρία γκολ.

Η Σίτι μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο το ντέρμπι του Μάντσεστερ αφού συνέτριψε με 6-3 τη Γιουνάιτεντ.

Η Σίτι μπήκε από νωρίς με το πόδι στο γκάζι, και μόλις στο 8ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Φόντεν. Το 2-0 έγινε στο 34ο λεπτό μέσα από στημένη φάση, με τον Ντε Μπρόινε να εκτελεί κόρνερ και τον Χάλαντ να παίρνει την κεφαλιά.

Τρία λεπτά αργότερα ήρθε το 3-0 με τους ίδιους πρωταγωνιστές και τον Χάλαντ να κάνει την προβολή, σημειώνοντας ακόμη ένα γκολ φέτος. Στο 44′, ο Χάλαντ γύρισε τη μπάλα από τα αριστερά με τον Φόντεν να πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι και να εκτελεί τον Ντε Χέα για το 4-0.

Στο 56΄, ήταν η σειρά της Γιουνάιτεντ να σκοράρει, με υπέροχο φαλτσαριστερό αριστερό σουτ του Άντονι, και να μειώσει σε 4-1. Ωστόσο η Σίτι δεν πήρε το πόδι από το γκάζι, με τους Χάλαντ στο 64΄ και Φόντεν στο 73΄να κάνουν το 6-1.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να πετύχουν δύο γκολ στο 84΄και στις καθυστερήσεις με τον Μαρσιάλ για το τελικό 6-3.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.