«Μάχη» στο Βελιγράδι για την Εθνική

©ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Πρεμιέρα στην τελευταία φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάνει απόψε η Εθνική Ελλάδας στο Βελιγράδι, κόντρα στη Σερβία (21:00, Novasports Prime).


Η Ελλάδα αντιμετωπίζει μία από τις πιο δυνατές εθνικές παγκοσμίως, που έχει στη σύνθεσή τον δύο φορές MVP του ΝΒΑ, Νίκολα Γιόκιτς,

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στην πρώτη θέση (μαζί με τη Λετονία) του 9ου ομίλου μεταφέροντας από τα προηγούμενα παιχνίδια 3 νίκες και 1 ήττα. Η Σερβία μετράει σε τέσσερις αγώνες μόλις μία νίκη.

«Ο Νο. 1 σταρ της ομάδας είναι ο Γιάννης, τον οποίον μπορούμε να σταματήσουμε μόνο αν παίξουμε ομαδικά. Περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι. Γνωρίζουμε τη σημασία τόσο του αυριανού αγώνα, όσο και αυτών των “παραθύρων” γενικότερα» ανέφερε ο Βλάντιμιρ Λούσιτς.

Ο Μιχάλης Λούντζης είπε μεταξύ άλλων: «Θα αντιμετωπίσουμε μια τόσο δυνατή ομάδα, σε ένα γεμάτο γήπεδο. Η Σερβία θα έχει όλα τα αστέρια της, αλλά για μας δεν αλλάζει κάτι. Θα πάμε στο Βελιγράδι με στόχο να πάρουμε τη νίκη».

Εκτός για τους Σέρβους είναι ο Νεμάνια Μπιέλιτσα. Για την Ελλάδα, εκτός αποστολής έμειναν οι Γιώργος Παπαγιάννης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Γιάννης Κουζέλογλου.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Νικ Καλάθης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Κώστας Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λεωνίδας Κασελάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης και Μιχάλης Λούντζης.

9ος όμιλος

Το σημερινό πρόγραμμα

19:30 Λετονία – Τουρκία
21:00 Σερβία – Ελλάδα
21:30 Βέλγιο – Μ. Βρετανία

H βαθμολογία (Νίκες – Ήττες)

  1. Ελλάδα 3-1
  2. Λετονία 3-1
  3. Τουρκία 2-2
  4. Βέλγιο 2-2
  5. Σερβία 1-3
  6. Μ. Βρετανία 1-3

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.