«Λέσχη του Μεσονυχτίου»: Η νέα σειρά του Netflix που σημείωσε ρεκόρ Γκίνες

© Netflix

Για τους λάτρεις των ταινιών τρομου είναι φτιαγμένη η νέα σειρά του Netflix «Λέσχη του Μεσονυχτίου», τη δημιουργία της οποίας «υπογράφει» ο μετρ στο είδος του, Μάικ Φλάναγκαν.

Από τη στιγμή της κυκλοφορορίας της, η σειρά κατάφερε να σπάσει κάθε ρεκόρ και να κατακτήσει τη θέση της μέσα στο Βιβλίο Γκίνες, καθώς πρόκειται για τη σειρά με τα περισσότερα jumpscares. 21, για την ακρίβεια, μέσα σε ένα μόλις επεισόδιο. Ο Μάικ Φλάναγκαν έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν είναι λάτρης αυτής της τεχνικής, όμως στο συγκεκριμένο επεισόδιο άλλαξε την τακτική του, με το αποτέλεσμα να τον δικαιώνει.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά:

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Κρίστοφερ Πάικ που κυκλοφόρησε το 1994 και διαδραματίζεται στο Rotterdam Home, ένα κέντρο περίθαλψης ετοιμοθάνατων νέων. Τα μέλη ενός πριβέ κλαμπ συνάπτουν μια συμφωνία. Ο πρώτος που θα πεθάνει πρέπει να στείλει ένα σημάδι από τον τάφο.

Στην επίσημη σύνοψη του Netflix αναφέρεται: «Σε αυτούς που προηγήθηκαν. Σε αυτούς μετά. Σε εμάς τώρα. Και σε όσους παραπέρα. Ορατό ή αόρατο. Εδώ αλλά όχι εδώ. Σε ένα αρχοντικό με μυστηριώδη ιστορία, τα οκτώ μέλη του Midnight Club συναντιούνται κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα για να πουν τρομακτικές ιστορίες και να αναζητήσουν σημάδια του υπερφυσικού από το υπερπέραν».

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 7 Οκτωβρίου.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.