Κριστιάνο Ρονάλντο: Κάθε ποστ στο Instagram αξίζει 3.5 εκατ. ευρώ

©Eurokinissi

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στην πρώτη θέση με τους περισσότερους ακολούθους στο Instagram, με κάθε ποστ του να… αξίζει χρυσάφι.

Η Nielsen έκανε μια έρευνα για τους λογαριασμούς στο Instagram των παικτών που θα δώσουν το «παρών» στο Μουντιάλ και ένα από τα ευρήματά της είναι ότι κάθε ποστ του Ρονάλντο αξίζει 3.5 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν παύει να είναι ένας από τους πιο επιδραστικούς αθλητές παγκοσμίως, παρά το γεγονός ότι έχουν νέοι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές όπως ο Κιλιάν Εμπαπέ και ο Έρλινγκ Χάλαντ.

Σύμφωνα με έρευνα της Nielsen, ο Ρονάλντο, ο οποίος έχει τον μεγαλύτερο αριθμό ακόλουθων από τους υπόλοιπους, έχει τον πιο μεγάλο σε αξία λογαριασμό στο Instagram, καθώς κάθε ποστ του έχει αξία 3.5 εκατομμύρια ευρώ.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έχει 360 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και η κάθε δημοσίευσή του κοστολογείται στα 2.6 εκατομμύρια ευρώ. Στην πρώτη τετράδα βρίσκονται ο Νεϊμάρ και ο Εμπαπέ. Ο πρώτος έχει 178 εκατ. ακόλουθους στο Instagram και το κάθε post έχει αξία 1.152 εκατ. ευρώ, ενώ ο δεύτερος έχει 72.5 εκατ. ακόλουθους και κάθε ποστ του αξίζει 1.173 εκατ. ευρώ.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.