Κωνσταντίνος Πλεύρης: Χαιρέτισε ξανά ναζιστικά στη δίκη της Χρυσής Αυγής

©ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Σε νέο ναζιστικό χαιρετισμό μέσα στην αίθουσα που δικάζεται η υπόθεση της Χρυσής Αυγής, προχώρησε ο συνήγορος του Γιάννη Λαγού, Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Μετά την εκφώνηση των κατηγορουμένων, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης χαιρέτησε και πάλι ναζιστικά κι έκανε λόγο για «αυνάνες της αριστεράς», ενώ δήλωσε υποστηρικτής του Μεταξά.

«Κάποιες εφημερίδες έγραψαν ότι ο Λαγός είναι πρώην Ευρωβουλευτής. Κάποιοι τον αποκαλούν δολοφόνο. Υπάρχει παραβίαση τεκμηρίου αθωότητας. Υπάρχει απόφαση δικαστική που λέει ότι ο Κων. Πλεύρης έχει σχέση με τον ελληνικό εθνικισμό και όχι με τον ναζισμό και να μην ακούτε τους αυνάνες της αριστεράς. Εμείς πιστεύουμε στον Μεταξά και χαιρετάμε έτσι», σημείωσε.

Στη συνέχεια, σήκωσε το χερι του ,με την πρόεδρο του δικαστηρίου να τον ρωτά αν αυτή του η συμπεριφέρεσαι θεωρεί ότι ευνοεί τον πελάτη του.

Η εισαγγελέας της έδρας επεσήμανε ότι «ο Μεταξάς ακολούθησε τον Χίτλερ. Να μας πει ποιος παρέδωσε την Μακεδονία στην κατοχή. Ακούσαμε για αυνάνες της Αριστεράς. Είναι ελεγχόμενος για το ναζιστικό χαιρετισμό. Η ανοχή πρέπει να τελειώνει».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.