Κιβωτός του Κόσμου: Στην Εισαγγελία Ανηλίκων οι έρευνες – «Είναι όλα ανυπόστατα», λέει ο πατέρας Αντώνιος

©EUROKINISSI

Η Εισαγγελία Ανηλίκων έχει αναλάβει τις έρευνες για τις καταγγελίες σχετικά με περιστατικά ασέλγειας και κακοποίησης στην «Κιβωτό του Κόσμου» εν μέσω έντονων αντιδράσεων από την πλευρά του ιδρυτή της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης, Πατέρα Αντώνιου.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται και η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων μετά την κατάθεση του 19χρονου ο οποίος καταγγέλλει πως τόσο ο ίδιος όσο και δύο ακόμη νέοι, ένας ενήλικας και ένας ανήλικος, έχουν πέσει θύματα ασέλγειας από άτομα που υπηρετούν στην Κιβωτό.

Ο πατέρας Αντώνιος, πέρασε χθες στην αντεπίθεση, αν και παραδέχθηκε το μεγάλο κύμα καταγγελιών. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha χθες το πρωί, ο πατέρας Αντώνιος δήλωσε «θλιμμένος», «στεναχωρημένος» και «σε έκπληξη» σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν δημοσιοποιηθεί από χθες, προσθέτοντας, αναφερόμενος στην οργάνωση, ότι «έχουμε αφιερώσει τη ζωή μας, 25 ολόκληρα χρόνια, στο παιδί που είναι σε ανάγκη και σε κίνδυνο».

Το βράδυ, ο πατέρας Αντώνιος μίλησε στην ΕΡΤ έχοντας δίπλα του την πρεσβυτέρα του Σταματία Γεωργαντή, λέγοντας ότι είναι αγανακτισμένος, καθώς πρόκειται για «ανυπόστατα ψεύδη».

«Είμαστε λυπημένοι και στενοχωρημένοι για όλο αυτό το μεγάλο κύμα καταγγελιών. Έχουμε κάνει την έρευνά μας και όσα καταγγέλλονται είναι ανυπόστατα ψεύδη. Είμαι αγανακτισμένος», είπε χαρακτηριστικά ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.