Κατεπείγουσα έρευνα για το δυστύχημα σε ελικοδρόμιο στα Σπάτα 

Κατεπείγουσα έρευνα διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών για το δυστύχημα με έλικα ελικοπτέρου στα Σπάτα, με θύμα 22χρονο Βρετανό τουρίστα.

Η Αστυνομία συνέλαβε το χειριστή του ελικοπτέρου και δύο τεχνικούς εδάφους, οι οποίοι το μεσημέρι οδηγήθηκαν στα δικαστήρια. Με εντολή εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, χωρίς να απαγγελθούν κατηγορίες, καθώς θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η εισαγγελική έρευνα.

Μετά την προσγείωση του Bell 407, οι τέσσερις επιβάτες απομακρύνονταν από το χώρο του ελικοδρομίου. Ο νεαρός είχε μόλις βγει από το ελικόπτερο και χτύπησε στο ουραίο στροφείο του ελικοπτέρου που περιστρεφόταν, με αποτέλεσμα το θάνατό του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 22χρονος Τζακ Φέντον χρησιμοποιούσε το κινητό του τηλέφωνο, όταν χτυπήθηκε από τον έλικα στα Σπάτα.

Η Daily Mail αναφέρει πως ο Τζακ Φέντον ήταν φοιτητής στο Oxford Brookes και είχε τελειώσει ιδιωτικό σχολείο στο Μέιντστοουν του Κεντ, όπου η φοίτηση κατ’ έτος κοστίζει 36.000 λίρες. Η οικογένειά του, έδωσε σχεδόν 17.000 ευρώ, για να νοικιάσει δύο ελικόπτερα.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.