Jeep® Hybrid: Στη νέα εποχή της αυτοκίνησης

Με δύο καινοτόμα υβριδικά συστήματα που συνδυάζουν αποδοτικότητα, οικονομία καυσίμου και φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές με τις κορυφαίες επιδόσεις και ανέσεις που την κάνουν να ξεχωρίζει, η θρυλική Αμερικανική εταιρεία αποδεικνύει ότι η εξηλεκτρισμένη κίνηση μπορεί να είναι «παντός εδάφους».

Το Plug-in Hybrid σύστημα 4xe αποτελεί το πλέον αποδοτικό, ικανό εκτός δρόμου και φιλικό προς το περιβάλλον που παρουσίασε ποτέ η εταιρεία.

Το υβριδικό σύστημα e-Hybrid των 48V το πρώτο του είδους με δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης υπό συνθήκες

Το μέλλον της αυτοκίνησης είναι ηλεκτρικό. Η Jeep, το όνομα της οποίας έχει γίνει συνώνυμο με τα οχήματα SUV στα περισσότερα από 80 χρόνια της ιστορίας της, περνά με δυναμικό τρόπο στη νέα εποχή με δύο καινοτόμα υβριδικά συστήματα που καλύπτουν όλες τις νέες ανάγκες. Από τη μία, το Plug-in Hybrid 4xe αποτελεί το πλέον αποδοτικό, ικανό απέναντι στις αντιξοότητες εκτός δρόμου και φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα 4×4 που παρουσίασε ποτέ. Από την άλλη, το υβριδικό σύστημα e-Hybrid των 48V αποτελεί το πρώτο σύστημα του είδους με δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης υπό συνθήκες και συνδυάζει την άνεση με την αποδοτικότητα. 

Με το Plug-in Hybrid 4xe η Jeep αποκτά μια πλήρη και φιλική προς το περιβάλλον γκάμα SUV που συνδυάζει την υψηλή απόδοση (έως 240 ίππους στα Renegade και Compass και 380 ίππους στο Wrangler) με τη δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά και την κορυφαία ασφάλεια που προσφέρει ένα προηγμένο σύστημα 4×4 σε κάθε συνθήκη. Στις καθημερινές τους μετακινήσεις, οι οδηγοί καλύπτουν τις ανάγκες τους με μηδενικούς ρύπους και καύσιμο, ενώ στις εξορμήσεις ανακαλύπτουν στο μέγιστο βαθμό τον ξεχωριστό χαρακτήρα και δυνατότητες της Jeep. 

Jeep® Compass e-Hybrid

Το καινοτόμο e-Hybrid στα Renegade και Compass, αντίστοιχα, προσφέρει αξεπέραστη οικονομία καυσίμου και πρωτόγνωρες για ένα υβριδικό σύστημα 48V δυνατότητες κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά. Ο Turbo κινητήρας απόδοσης 130 ίππων σε συνδυασμό με τον ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει επιπλέον 20 ίππους συνθέτουν ένα σύνολο υψηλής τεχνολογίας και αποδοτικότητας. Η μετάδοση στους εμπρός τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου ενισχύει επιπλέον τη χρηστικότητα στις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά και την άνεση σε μικρές ή μεγάλες αποδράσεις.

Jeep® Renegade e-Hybrid

Κοινός παρονομαστής και για τα δύο συστήματα – πέρα από το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που προσφέρει μέγιστη άνεση και ευχρηστία – το γεγονός ότι μέσω της ηλεκτροκίνησης συνδυάζουν αποδοτικότητα, οικονομία καυσίμου και φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές με κορυφαίες επιδόσεις.

Ολα τα υβριδικά μοντέλα της Jeep, ακόμα και το Wrangler, έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο Δακτύλιο, ενώ καλύπτονται από 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 160.000χλμ.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.