Ήττα 3-1 του Ολυμπιακού από την Αρμίνια

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΑΙΝΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Αρμίνια Μπίλεφελντ, στο πέμπτο του φιλικό παιχνίδι επί Αυστριακού εδάφους. Στα αρνητικά ο τραυματισμός του Κούτρη, ο οποίος αποχώρησε στο 41’.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το φιλικό με τον Κρίστινσον κάτω από τα δοκάρια, με αμυντικό δίδυμο τους Μπα και Παπαδόπουλος, ακραίους αμυντικούς τους Ανδρούτσο και Κούτρη. Στο κέντρο οι Κούντε, Μπουχαλάκης και Καρβάλιο, στα εξτρέμ οι Βαλμπουενά και Φαντιγκά, με τον Τικίνιο στην κορυφή της επίθεσης.

Μόλις στο 7’ η Αρμίνια άνοιξε το σκορ όταν οι αμυντικοί του Ολυμπιακού δεν μπόρεσαν να διώξουν τις κόντρες να ευνοούν τους Γερμανούς και τον Κλος να πιάνει ένα συρτό σουτ, από το ύψος της περιοχής, χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει ο Κρίστινσον.

Στο 11’ μετά από ασίστ του Κλος, ο Σίντλερ βρέθηκε ακάλυπτος όμως ο Κρίστινσον έπιασε το τετ α τετ. Στο 15’ κεφαλιά του Τικίνιο, μπλοκάρει ο Καπίνο.

Στο 22’ η Αρμίνια πέτυχε το 2-0 όταν ο Κλος, στην αντεπίθεση, έσκαψε όμορφα για τον Ρατκόφσκι, αυτός με την μία στον αέρα έπιασε το σουτ, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον Κρίστινσον.

Στο 35’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βαλμπουενά, ο Τικίνιο έκανε ωραία κίνηση και πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για την μείωση του σκορ σε 2-1.

Στο 72’ οργανωμένη επίθεση με Αμπουμπακάρ να αλλάζει με τον Ζίνκερναγκελ, ασίστ για τον Καρβάλιο ο οποίος σούταρε άουτ. Στο 82’ κεφαλιά του Αμπουμπακάρ Καμαρά, μπλοκάρει ο Καπίνο. Στο 87’ σουτ του Μασούρα, άουτ.

Στο 88’ ο Χανκ απέφυγε τον Μπα και τον Κρίστινσον γράφοντας το 3-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κριστινσον, Μπα, Παπαδόπουλος (79’ Ρέαμπτσιουκ), Κούτρης (41’ Μπαγκαλιάνης λ.τρ.), Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Κούντε (63’ Μαντί Καμαρά), Καρβάλιο (79’ Μασούρας), Βαλμπουενά (62’ Χασάν), Φαντιγκά (63’ Ζίνκερναγκελ), Τικίνιο (63’ Αμπουμπακάρ Καμαρά).

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.