Ισοπαλία για Ολυμπιακό, 1-1 με Σλάβια. Ντεμπούτο για Αμπουμπακάρ και Ζίνκερναγκελ

[353958] ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΑΙΝΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ισόπαλος 1-1 με αντίπαλο την Σλάβια Πράγας αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός, στο τέταρτο φιλικό παιχνίδι επί Αυστριακού εδάφους. Ντεμπούτο, παίζοντας για μισή ώρα, έκαναν οι Αμπουμπακάρ Καμαρά και Ζίνκερναγκελ.

Ο Τζολάκης ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια, με Μπαγκαλιάνη και Μανωλά στο κέντρο της άμυνας, Ρέαμπτσιουκ και Άβιλα στα αμυντικά άκρα. Στο κέντρο ο Εμβιλά με τον Κούντε και τον Αγκιμπού Καμαρά, στα εξτρέμ ο Ραντζέλοβιτς με τον Μασούρα και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί.

Στο 3’ σουτ του Κούντε, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Σλάβια. Στο 11’ σουτ του Χόλες, πάνω από τα δοκάρια του Τζολάκη. Στο 14’ μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Μασούρα να βγάζει εκπληκτική κάθετη μπαλιά για τον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος φάτσα με το τέρμα κλότσησε το έδαφος, χωρίς να βρει γεμάτα την μπάλα, η οποία κατέληξε άουτ.

Στο 34’ ο Κούντε έκανε ένα γλυκό-φαλτσαριστό σουτ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ρέαμπτσιουκ άνοιξε εύκολα το σκορ.

Στο 40’ σουτ του Μόουζες, μπλοκάρει ο Τζολάκης.

Στο 43’ η Σλάβια ισοφάρισε όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κούντε με τον Μασούρα δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν, ο Ούσου έπιασε ένα σουτ από τα όρια της περιοχής, αυτή κόντραρε και στον Κούντε και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Τζολάκη.

Στο 52’ ο Καρβάλιο γύρισε όμορφα για τον Μασούρα, ο οποίος πλάσαρε όμως ο γκολκίπερ της Σλάβια έδιωξε.

Στο 60’ έγιναν μαζικές αλλαγές με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει με Τζολάκη, Παπαδόπουλο, Σισέ, Ανδρούτσο, Κούτρη, Μπουχαλάκη, Κανέ, Καρβάλιο, Ζίνκερναγκελ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Τικίνιο.

Στο 63΄ο Ζίνκερναγκελ δίνει κεφαλιά-πάσα για τον Τικίνιο, ο οποίος σουτάρει με τη μία, με τον τερματοφύλακα της Σλάβια να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 87’ σουτ του Ανδρούτσου έφυγε άουτ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Μπαγκαλιάνης (60’ Παπαδόπουλος), Μανωλάς (60’ Σισέ), Άβιλα (46’ Ανδρούτσος), Ρέαμπτσιουκ (60’ Κούτρης), Εμβιλά (60’ Μπουχαλάκης), Κούντε (60’ Κανέ), Αγκιμπού Καμαρά (46’ Καρβάλιο), Ραντζέλοβιτς (60’ Ζίνκερναγκελ), Μασούρας (60’ Αμπουμπακάρ Καμαρά), Ελ Αραμπί (60’ Τικίνιο).

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.