Intimacy: Η νέα ισπανική σειρά που ξεχωρίζει στο Netflix [vid]

Ένα προσωπικό βίντεο που διέρρευσε γίνεται καταλύτης για τη νέα ισπανική σειρά «Intimacy», που ξεχωρίζει στο Netflix.

Η σειρά του Netflix ακολουθεί τις ζωές τεσσάρων γυναικών μετά τη διαρροή ενός βίντεο με μια πολιτικό.

Η δημιουργός Veronica Fernandez είπε: «Η ζωή αλλάζει σε μια στιγμή… με ένα κλικ, στον ήχο ενός μηνύματος που στέλνεται. Η ιδιωτική σας ζωή παύει να είναι ιδιωτική και γίνεται δημόσια σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Κάποιος πατάει ένα κουμπί και ξαφνικά εξαπολύει έναν ανεξέλεγκτο τυφώνα.

Και σαν μια επιδημία, το απόρρητό σας ταξιδεύει με αμέτρητη ταχύτητα από οθόνη σε οθόνη. Η ανικανότητα που παράγουν αυτοί οι νέοι καιροί και η αίσθηση ότι τα όρια της οικειότητας και της ιδιωτικής ζωής είναι αόρατα σε πολλούς είναι το DNA αυτής της σειράς».

Ενώ η η Laura Sarmiento πρόσθεσε: «Η οικειότητα είναι μια ιστορία για την εικόνα που επιλέγουμε να προβάλουμε και την αναντιστοιχία της με την πραγματικότητα. Οι χαρακτήρες της σειράς ζουν, όπως και εμείς, σε έναν κόσμο στον οποίο τα περιθώρια του τι είναι ιδιωτικό και τι είναι δημόσιο είναι ασταθή, μεταβλητά, παράξενα.

Η σειρά λέει επίσης πώς η έκθεση της ιδιωτικής ζωής των άλλων δεν είναι ανέκδοτη, αλλά δυνητικά καταστροφική για το θύμα. Συχνά δικαιολογείται κατηγορώντας το θύμα. Η σειρά μιλά για αυτή την αδικία ως εμπόδιο για να υψώσουν τις φωνές τους άτομα των οποίων η ιδιωτική ζωή έχει παραβιαστεί».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.