Ηλεία: 29χρονη καταγγέλει πως τη νάρκωναν και τη βίαζαν κατ’ εξακολούθηση

©ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Τον απόλυτο εφιάλτη φαίνεται να βίωσε μια 29χρονη από την Ηλεία η οποία επί δύο ολόκληρα χρόνια ήταν παραδομένη στις άρρωστες ορέξεις ανδρών την εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά.

“Με ανάγκαζαν και πήγαινα με 9-10 άτομα το βράδυ και έρχονταν 2-3 άτομα μαζί. Αυτό γινόταν για 1-2 χρόνια, κάθε βράδυ. Τους έλεγα ότι δεν ήθελα να πάω. Με πήγαιναν και σε σπίτια και σε άλλα αυτοκίνητα σε διάφορα χωριά τριγύρω… Δεν έβλεπα που πήγαινα, γιατί μου είχαν δέσει τα μάτια… Μου έδεναν τα χέρια και τα πόδια και ούτε που ήξερα τι μου έκαναν… Το 2016 αυτά. Αυτοί φορούσαν κουκούλες και γάντια για να μη τους βλέπω. Δε τους ήξερα καθόλου”. Με αυτά τα λόγια, η 29χρονη σήμερα γυναίκα, περιγράφει στην εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ” τα όσα μαρτυρικά βίωνε επί δύο ολόκληρα χρόνια παραδομένη στις ορέξεις ανδρών την εκμεταλλεύονταν. Η 29χρονη, κατάγεται και ζει σε χωριό της ορεινής Ηλείας.

Την νάρκωναν

Η εφημερίδα “ΠΑΤΡΙΣ” βρέθηκε στο χωριό της γυναίκας, τη συνάντησε και αποκάλυψε τα όσα προσπαθεί σήμερα να ξεχάσει. Η κοπέλα δήλωσε πως της χορηγούσαν ναρκωτικά χάπια και την εξανάγκαζαν σε σκοτεινά μονοπάτια.

“Δεν έπαιρνα λεφτά όταν βρισκόμουν με τους άνδρες. Με νάρκωναν για να βρίσκομαι μαζί τους… Δεν είχα δει τι χάπια ήταν, μου τα έριχναν στο ποτό μου”. Η 29χρονη γυναίκα, σε μία από τις συνευρέσεις της έμεινε έγκυος.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.