Πανηγύρι χωρίς κρέας έγινε στην Ικαρία, με τον vegan σεφ, Νίκο Γαϊτάνο, να επιμελείται το μενού.
Το μενού, όπως επίπε ο ίδιος στο ΟΡΕΝ, περιελάμβανε σουφικό, φρικασέ με λαχανικά, σαλάτες, αλλά και πένες με κιμά σόγιας, τονοσαλάτα με τόνο από ρεβίθια και λουκάνικα, μπιφτέκια και νάγκετς τα οποία δεν ήταν από κρέας, αλλά από φυτική προέλευση.
Το πανηγύρι θεωρήθηκε άκρως επιτυχημένο, προσελκύοντας πολλούς τουρίστες.
Η πρωτοβουλία ανήκει στη φιλοζωϊκή του νησιού και τα έσοδα θα διατεθούν για τα ζώα.