Η υπέρβαση του Ολυμπιακού με Ελ Αραμπί

Ο Ολυμπιακός το ήθελε πολύ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης το ήθελε πολύ και το κατάφερε. Οι ερυθρόλευκοι προσέφεραν γη και ύδωρ για να πείσουν τελικά τον Ελ Αραμπί να παραμείνει στον Πειραιά, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ήταν δεδομένο ότι θα έπρεπε να γίνει υπέρβαση από την πλευρά των Πειραιωτών, μιας και η πρόταση που είχε ο Μαροκινός από τα Αραβικά Εμιράτα ξεπερνούσε κατά πολύ τα λεφτά που έπαιρνε από τους Πρωταθλητές Ελλάδος όπως ήταν δεδομένο ότι ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, δεν ήθελε να αφήσει τον πρώτο σκόρερ της ομάδας τα τελευταία χρόνια να φύγει έτσι εύκολα.

Και γι αυτό, για άλλη μία φορά έβαλε βαθειά το χέρι στην τσέπη, προσφέροντάς του ένα διετές συμβόλαιο με 4 εκ. ευρώ αποδοχές (2 εκ. ευρώ τον χρόνο) συν άλλα δύο εκ. ευρώ σε περίπτωση επίτευξης των στόχων, δηλαδή κατάκτησης του πρωταθλήματος και συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.

Ο Ελ Αραμπί πιστεύει στον εαυτό του, ο Ολυμπιακός πιστεύει στον Ελ Αραμπί και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν με έναν κοινό στόχο, τις επιτυχίες που θα ακολουθήσουν.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.