«Η Βασίλισσα Ελισάβετ έβλεπε “The Crown”», αποκαλύπτει ηθοποιός της σειράς

©The Crown – Facebook

Η βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται πως ήταν θαυμάστρια της τηλεοπτικής σειράς «The Crown», υποστήριξε ο ηθοποιός Ματ Σμιθ, ο οποίος υποδύθηκε στη σειρά τον πρίγκιπα Φίλιππο στα νεανικά του χρόνια.

 «Γνώρισα τον σημερινό βασιλιά Κάρολο, του είπα ότι φοράει υπέροχα παπούτσια… και μετά συνάντησα τον Χάρι μια φορά στο πόλο», θυμάται ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Today».

«Με πλησίασε και μου είπε “ο παππούς”, γιατί παρακολούθησε τη σειρά», πρόσθεσε. «Άκουσα ότι και η βασίλισσα την είχε παρακολουθήσει, ναι, και το έβλεπε την Κυριακή το βράδυ, προφανώς».

 «Ξέρω ότι ο Φίλιππος σίγουρα δεν παρακολουθούσε», είπε ο Σμιθ για τον Δούκα του Εδιμβούργου, ο οποίος πέθανε τον Απρίλιο του 2021 πριν από τα 100α γενέθλιά του.

«Ένας φίλος μου κάθισε δίπλα του σε [ένα] δείπνο μια φορά και τον ρώτησε. Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι ο Φίλιππος ρώτησε τον φίλο μου αν έκανε το “The Crown”», είπε.

«Ο φίλος μου δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Στο τέλος του γεύματος είπε: “Φίλιππε, πρέπει να σε ρωτήσω, έχεις παρακολουθήσει το “The Crown”;. Και ο [Φίλιππος] προφανώς γύρισε προς το μέρος του και του είπε: “Μην είσαι γελοίος”».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.