Η Sony ανεβάζει την τιμή του PlayStation 5 στην Ευρώπη

©Unsplash

Η Sony ανακοίνωσε ότι θα ανεβάσει την τιμή λιανικής για το PlayStation 5, μεταξύ άλλων, σε Ευρώπη, Ιαπωνία, Κίνα, Αυστραλία, Μεξικό και Καναδά.

Στγν Ελλάδα, το PS5 με το Ultra HD Blu-ray disk θα κοστίζει πλέον €549,99, ενώ αν θέλετε την έκδοση PS5 Digital Edition, τότε θα πρέπει να δώσετε €449,99.

Και στις δυο εκδόσεις της κονσόλας παρατηρείτα μία αύξηση περίπου €50, από την αρχική τους τιμή.

«Το παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον είναι μια πρόκληση που αναμφίβολα αντιμετωπίζετε πολλοί από εσάς σε όλο τον κόσμο. Βλέπουμε υψηλά ποσοστά παγκόσμιου πληθωρισμού, καθώς και δυσμενείς συναλλαγματικές τάσεις, που επηρεάζουν τους καταναλωτές και δημιουργούν πίεση σε πολλούς κλάδους.

Με βάση αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, η SIE έλαβε τη δύσκολη απόφαση να αυξήσει την τιμή λιανικής του PlayStation 5 σε επιλεγμένες αγορές σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, την Ασία-Ειρηνικό, τη Λατινική Αμερική, καθώς και στον Καναδά. Δεν θα υπάρξει αύξηση των τιμών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ενώ αυτή η αύξηση της τιμής είναι μια αναγκαιότητα, δεδομένου του τρέχοντος παγκόσμιου οικονομικού περιβάλλοντος και των επιπτώσεών του στις επιχειρήσεις της SIE, η κορυφαία προτεραιότητά μας συνεχίζει να είναι η βελτίωση της κατάστασης των προμηθειών του PS5, έτσι ώστε περισσότεροι παίκτες να βιώσουν όλα όσα προσφέρει η κονσόλα, αλλά και όλα αυτά που θα φέρει μελλοντικά», αναφέρει η Sony.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.