Η Πανσέληνος μας βοηθά να πετύχουμε τους στόχους μας

© zar_athrou_stra/ Instagram

Μια εβδομάδα ευχάριστη και ανανεωτική, από τις καλύτερες μέχρι τώρα του 2022 για όλα τα ζώδια. Μπορεί να διακρίνετε αυτές τις ημέρες κάποιες συγκυρίες στην καθημερινότητα σας που η αστρολογία τις βαφτίζει καρμικές ή αλλιώς γεγονότα που «ήταν γραφτό» να συμβούν.

zar_athrou_straActionPress

Στο ίδιο καρμικό πλαίσιο βαφτίζονται και οι νέες γνωριμίες που κάνουμε αυτήν την εποχή. Στις 13 Ιουλίου θα έχουμε μια Πανσέληνο στον Αιγόκερω και μολονότι αυτό το ζώδιο δε φημίζεται για την θερμή εκδήλωση των συναισθημάτων του, η Πανσέληνος αυτή θα είναι σχετικά άκακη με κάποιες μικροπαρεξηγήσεις που όμως μπορεί να βγάλει σε καλούς δρόμους με εκπλήρωση σκοπών και στόχων.

Πρωταγωνιστές της Πανσελήνου θα είναι οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι με σοβαρή κινητικότητα στο θέμα σχέσεων.

Οι τυχεροί της εβδομάδας: Δίδυμοι, Καρκίνοι, Υδροχόοι, Ιχθύες

Κριός:  Οι επικοινωνιακές σας αρετές – χωρίς πλέον εντάσεις – βρίσκονται στα καλύτερα τους και λειτουργούν θετικά για να δικτυωθείτε και να οριστικοποιήσετε σημαντικές συμφωνίες. Ταξιδάκια αναψυχής θα ευνοηθούν πολύ ιδιαίτερα κοντά στις 13 με 15 Ιουλίου και αν βρίσκεστε σε status single μια πολύ καλή γνωριμία ταξιδιάρικη θα συνεχιστεί και στην καθημερινότητα σας με σκοπό σοβαρό. Στις 13 Ιουλίου παράλληλα η Πανσέληνος μιλάει για ασχολίες που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια αλλά και επαγγελματικές υποχρεώσεις και αυτό θα σας χαλάσει προσωρινά – για κάνα δυο μέρες δηλαδή- τη ρομαντική ατμόσφαιρα.

Ταύρος : Να και μια καλή στιγμή για εσάς φίλοι Ταύροι: αυτή η Πανσέληνος λειτουργεί υπέρ σας. Μετά από τα απανωτά χαστούκια της ζωής το τελευταίο διάστημα, έρχεται αυτήν την εβδομάδα η αστρική δικαιοσύνη με δυο πολύ ωραίες ευκαιρίες να σας αναπτερώσει το ηθικό. Η πανσέληνος στις 13/7 σας δίνει εύνοια ώστε να πετύχετε όνειρα και στόχους που είχατε εδώ και καιρό. Κάποιο θέμα που αφορά εκπαίδευση ή νομικές υποθέσεις ολοκληρώνεται με θετικό πρόσημο. Στις 14/7 σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσετε μια πολύ ωραία ερωτική σχέση που την περιμένατε καιρό.

Δίδυμοι: Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτήν την τόσο υπεροχή εβδομάδα καθώς όλες οι όψεις σας βοηθάνε. Πολύ καλές μέρες για συμφωνίες και επικοινωνιακές νίκες είναι η 10η και η 15η Ιούλιου. Βρίσκεστε σε μια εποχή που σας δίνονται απίστευτες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς. Μέχρι τις 18 Ιουλίου η Αφροδίτη στο ζώδιο σας σας κάνει ακαταμάχητους, καθώς γύρω στις 14 του μήνα δέχεστε με σοκ και δέος ένα δώρο από την Αφροδίτη και τον Κρόνο που αφορά σε επισημοποίηση ερωτικών σχέσεων. Από την άλλη η πανσέληνος στις 13/7 μιλάει για αύξηση των εσοδών σας.

Καρκίνος: Αυτή η εβδομάδα σας βάζει στο επίκεντρο των γεγονότων και είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς. Η πανσέληνος στις 13 Ιουλίου πραγματοποιείται στον τομέα ερωτικών σχέσεων και γάμου και όλα τα σχετικά θέματα που σας απασχολούσαν από τέλη Ιουνίου μέχρι και τώρα, έρχονται για να ξεκαθαρίσουν. Αυτή την εβδομάδα, με επίκεντρο την 11η Ιουλίου, τα γεγονότα από το παρασκήνιο περνάνε σιγά σιγά στο προσκήνιο και αποκαλύπτονται ξαφνικά υποθέσεις που σας αφορούν. Στις 14/7 ένα προσωπικό σας ζήτημα που αφορά όμως και τον σύντροφό σας επιλύεται ομαλά και επηρεάζει θετικά την ψυχολογία σας.

Λέων: Η εβδομάδα ξεκινάει με ξαφνικά γεγονότα που έχουν καρμική χροιά. Δώσε σημασία σε ό,τι συμβεί τώρα καθώς οι συγκεκριμένες συγκυρίες που θα παρουσιαστούν καθώς και τα άτομα που θα εμπλακούν θα επηρεάσουν σημαντικά το μέλλον σου. Η πανσέληνος στις 13/6 συμβαίνει στο κομμάτι της καθημερινότητας σου, στις εργασιακές σου σχέσεις και στη ψυχολογία σου. Πρόσεξε ιδιαίτερα την υγειά σου και βάλε νέες βάσεις με καλύτερες συνήθειες στον τομέα ευεξία και ζωτικές λειτουργίες. Στις 14/7 ευνοείται η διασκέδαση και φαίνεται πως θα περάσεις μια ημέρα με φίλους που θα την θυμάσαι για καιρό!

Παρθένος: Η πανσέληνος αυτή έρχεται να βάλει φωτιά στα ερωτικά σου και την εξωστρέφεια σου. Είχες καιρό να περάσεις τόσο καλά γιατί σε είχαν καταπιεί θέματα καριέρας και βαρετής ρουτίνας. Στις 13/6 λοιπόν έρχεται μια πανσέληνος που θα την θυμάσαι καθώς θα σου πάει πολύ καλά. Αν είσαι σε φάση που σκέφτεσαι να διαιωνίσεις το dna σου να σου πω ό,τι και αυτό μπορεί να σου συμβεί αυτή την εβδομάδα και να ψάχνεις για είδη μωρουδιακών. Στις 14/6 κλείνεις μια πάρα πολύ καλή συμφωνία στα επαγγελματικά σου που θα επηρεάσει θετικά το μέλλον σου.

Ζυγός: Αυτή η πανσέληνος στις 13 Ιουλίου μιλάει για γεγονότα σε καριέρα και οικογενειακές υποθέσεις. Δεν είναι και η πιο εύκολη στιγμή αυτή για σένα καθώς ο Αιγόκερως, το ζώδιο όπου πραγματοποιείται η πανσέληνος δεν είναι και το αγαπημένο σου. Ουσιαστικά καλείσαι να μπεις σε πρόγραμμα και τάξη στα εργασιακά σου, ενώ όλοι ξέρουμε ότι είσαι ζαμάν φου και αναποφάσιστο ζωδιάκι. Και επειδή θα ζοριστείς λίγο και ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη σε έχει καλομαθημένο στις 14/7 σου χαρίζει μια υπέροχη στιγμή στα ερωτικά σου  που μιλάει για επισημοποίηση σχέσεων ή σπουδαίων οικονομικών συμφωνιών

Σκορπιός: Έχεις μάθει στις δύσκολες πίστες και αυτήν την εβδομάδα που δεν συμβαίνει τίποτα συνταρακτικό και όλα κυλούν ομαλά τσιμπιέσαι για να δεις αν είσαι ξύπνιος. Η πανσέληνος στις 13 Ιουλίου πραγματοποιείται στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω και δίνει κάποια ουδέτερα γεγονότα που αφορούν συμβόλαια, μετακινήσεις και ταξίδια. Στις 14 Ιουλίου κάποιο θέμα που σε έχει κουράσει καιρό με οικογενειακά χρέη και αποπληρωμές βρίσκει με ξαφνικό τρόπο την κατάλληλη λύση. Γενικά απόλαυσε όσο μπορείς το motto αυτής της εβδομάδας που είναι «no news, good news» γιατί από τέλη Ιουλίου θα αλλάξει αυτό.

Τοξότης: Ξεπαραδιάζεσαι σε αυτήν την πανσέληνο και μη σου πω ότι επίσης πιάνεσαι μαλλί με μαλλί με κόσμο και κοσμάκη για κάτι πεζά μεσοαστικά οικονομικά θέματα που έρχεσαι σε διαφωνία. Δεν είναι του στυλ σου αυτά, αλλά αν αισθανθείς αδικημένος μεταμορφώνεσαι σε τεχνοκράτη αιγόκερω και βρίζεις σαν σκορπιός. Κατά τα αλλά συμβαίνει κάτι πολύ ωραίο και συγκλονιστικό ταυτόχρονα στα ερωτικά σου. Αυτές τις ημέρες κάνεις το επόμενο βήμα στην ερωτική σου σχέση και το πας για σοβαρά (σοκ). Σε άλλο σενάριο αν είσαι ήδη δεσμευμένος μια πρόταση επαγγελματικής συνεργασίας θα πάει πολύ καλά!

Αιγόκερως: Είσαι πρωταγωνιστής αυτήν την εβδομάδα αλλά όχι για καλό λόγο. Θυμάσαι που στα προηγούμενα επεισόδια έχεις βρει έναν έρωτα καινούργιο; Ε τώρα πρόσεξε μην τα κάνεις όλα μαντάρα γιατί στην πανσέληνο στις 13/7 θα έχεις μια τάση να φαντάζεσαι πράγματα και να δημιουργήσεις ερωτικούς καυγάδες από το μηδέν. Πρόσεξε αρκετά και την υγεία σου γιατί τα ψυχοσωματικά σου θα είναι έτοιμα να χτυπήσουν κόκκινο και δεν σου χρειάζεται ο πανικός σε αυτήν την φάση, προτείνεται η ψυχραιμία. Κατά τα άλλα κάτι καλό κερδίζεις στο κομμάτι των εργασιακών που μοιάζει με εξτρά οικονομική απολαβή.

Υδροχόος: Κάτι έντονα παρασκηνιακό συμβαίνει με την πανσέληνο στις 13 Ιουλίου που ρίχνει αρκετά την ψυχολογία σου. Συμβαίνουν διάφορα γεγονότα που αλλάζουν τα σχέδια σου στο κομμάτι των εργασιακών και σου φωνάζουν πως πλέον πρέπει να προχωρήσεις με νέα δεδομένα. Δες το σαν το κλείσιμο μιας εποχής που σύντομα φέρνει και το ξεκίνημα μιας νέας πραγματικότητας. Στα καλά νέα τώρα, ναι υπάρχουν και αυτά, η 14η Ιουλίου είναι μια υπέροχη μέρα για τα ερωτικά σου καθώς μια νέα γνωριμία έρχεται να πάρει τη μορφή μόνιμης σχέσης μετά από σαράντα κύματα και σοβαρή σκέψη.

Ιχθύες: Λάδι τη βγάζεις αυτήν την εβδομάδα καθώς στις 13 Ιουλίου η πανσέληνος γίνεται στο φιλικό σου ζώδιο αυτό του Αιγόκερω.

Θα έχεις γεγονότα που θα επηρεάσουν το κέφι σου για ζωή, διασκέδαση και φλερτ. Σε απλά λόγια τα ερωτικά σου παίρνουν φωτιά και έχεις να διαλέξεις αναμεσά σε πολλούς θαυμαστές. Δεν σοβαρεύεσαι ακόμα, για να συμβεί αυτό θα σου πάρει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, όποτε κάνε το bachelor πάρτυ σου. Στα υπόλοιπα νέα στις 14/7 κάτι καλό συμβαίνει σε επίπεδο οικογενειακό ή στο θέμα του σπιτιού σου που σε είχε κουράσει το τελευταίο διάστημα.

Ενας Αιγόκερως με ερμηνευτικό πλεονέκτημα

Ο πετυχημένος και ιδιαίτερα αγαπητός για τις υποκριτικές ερμηνείες του ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου είναι γεννημένος στις 10 Ιανουαρίου 1974 και ανήκει στο μεθοδικό και φιλόδοξο ζώδιο του Αιγόκερω. Ο αστρολογικός του χάρτης έχει μια εξαιρετική δυναμική εξωστρέφειας, νόησης, φιλοδοξίας και υπομονής, καθώς οι πλανήτες του ανήκουν στα στοιχεία του αέρα, γης και της φωτιάς. Έντονη είναι η απουσία του στοιχείου του νερού στον χάρτη του υποδεικνύοντας ότι το αδύναμο σημείο του είναι η έλλειψη διαίσθησης και η απουσία συναισθηματικής παρόρμησης.

σέÖÅÓÔÉÂÁË ÁÈÇÍÙÍ ÅÐÉÄÁÕÑÏÕ // ÁÃÁÌÅÌÍÙÍ ÔÏÕ ÁÉÓ×ÕËÏÕ ÓÅ ÓÊÇÍÏÈÅÓÉÁ ÔÓÅÆÁÑÉÓ ÃÊÑÁÏÕÆÉÍÉÓ ÓÔÏ ÁÑ×ÁÉÏ ÈÅÁÔÑÏ ÅÐÉÄÁÕÑÏÕ (EUROKINISSI/ÅÕÇ ÖÕËÁÊÔÏÕ)

Η Αφροδίτη του βρίσκεται στον Υδροχόο χαρίζοντας του γνήσια αγάπη για κάθε μορφή ιδεολογικής ελευθερίας σε  ατομικό και κοινωνικό επίπεδο. Στις διαπροσωπικές του σχέσεις με αυτή τη θέση της Αφροδίτης, δύσκολα δεσμεύεται αλλά αν το κάνει μένει σταθερός για πάντα. Ο γενναιόδωρος Δίας σε συνοδό με την Αφροδίτη του Γιάννη Στάνκογλου ενισχύει την καλή του τύχη στην κοινωνική ζωή και τη δημοφιλία του, τη συντροφική του ζωή αλλά και τη σχέση του με τα χρήματα.

Ο χάρτης του έχει μια ευνοϊκή σύνδεση με τον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας, αφού προσωπικοί του πλανήτες του ταυτίζονται με τον ήλιο της χώρας μας, δίνοντας του ένα σοβαρό ερμηνευτικό πλεονέκτημα σε ρόλους που έχουν θέμα το ελληνικό στοιχείο.

Σε ό,τι καταπιάνεται θέλει να έχει οργάνωση, μεθοδικότητα και να το εκτελεί με ηρεμία και καθαρότητα σκέψης. Το 2023 θα είναι μια σπουδαία χρονιά σταθμός για τον Γιάννη Στάνκογλου,  καθώς ο Δίας από τον Κριό θα κάνει θετική όψη με τους πλανήτες του σε Ζυγό και Υδροχόο οπότε και θα τον ευνοήσει πάρα πολύ σε καλλιτεχνικό και προσωπικό επίπεδο.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.