Η νέα σελήνη μας φροντίζει και αυτήν την εβδομάδα

© zar_athrou_stra/ Instagram

Hδη απολαμβάνουμε τα ευνοϊκά νέα ξεκινήματα που κάναμε όλοι απ’ την τελευταία νέα σελήνη στον Καρκίνο στις 29 Ιουνίου. Η θετική επιρροή ευτυχώς αφορούσε όλα τα ζώδια. Αυτή η ατμόσφαιρα συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα. Στις 6 Ιουλίου το πλανητικό σκηνικό αλλάζει λίγο, καθώς ο Ερμής αλλά και ο Αρης αλλάζουν ζωδιακή θέση και μαζί διαφοροποιείται κι η διάθεσή μας.

zar_athrou_stra/ ActionPress

Τυχεροί της εβδομάδας: Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ιχθύες

Κριός: Ασχολείστε με το σπίτι και την οικογένεια ενώ αποφασίζετε κάποιοι να περάσετε και σε συγκατοίκηση ή ακόμα και σε γάμο. Με το καλό Κριοί! Πιθανότατα κάποιος λόγος δουλειάς να σας απομακρύνει απ’ το σπίτι με κάποιο ταξίδι κι αυτό να σας πιέσει. Προσοχή στο πολύ θερμό ταμπεραμέντο σας  αναφορικά με τις διαφωνίες είτε αφορά σε θέματα οικονομικών, είτε προσωπικών. Τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας θα πραγματοποιηθούν, αλλά επειδή είστε και φύσει ανυπόμονοι θα σας πω κάτι που είναι εκτός νοοτροπία σας, πρέπει να κάνετε υπομονή και να μην είστε βιαστικοί στις αποφάσεις σας.

Ταύρος: Θα βρεθείτε με ανθρώπους που θα σας κάνουν να ξεχαστείτε ευχάριστα απ’ τα προβλήματά σας και θα διασκεδάσετε πολύ. Νέοι φίλοι, νέες επαφές, νέες γνωριμίες είναι στο μενού αυτή την εβδομάδα απ’ όπου μπορεί να ξεπηδήσει ένας νέος και πολλά υποσχόμενος έρωτας στη ζωή σας. Προσοχή όμως! Μην παρασυρθείτε απ’ το πάθος και την  ερωτική σας κτητικότητα, καθώς φημίζεστε γι’ αυτό. Προσπαθήστε να ερωτευθείτε «υπεύθυνα» χωρίς ζήλιες και υπερβολές. Στα οικονομικά σας λαμβάνετε κάποια χρήματα που περιμένατε καιρό. Αν έχετε  γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του μήνα θα έχετε μεταμορφωτικές αλλαγές στη ζωή σας.

Δίδυμοι: Αυτή η εποχή σάς βοηθάει πάρα πολύ να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Αυτή η βδομάδα θα είναι εξαιρετικά κοινωνική για σας, με νέες γνωριμίες, με φίλους και νέες κοινωνικές επαφές. Κάποιο εκπαιδευτικό θέμα θα έχει θετική έκβαση στις 6 Ιουλίου. Το ίδιο μπορεί να συμβεί ακριβώς την ίδια ημέρα και με ζητήματα που εμπλέκονται με  το εξωτερικό ή ζητήματα που αφορούν νομικές υποθέσεις. Με την Αφροδίτη στο πλευρό σας ήδη ευνοείστε απίστευτα στα ερωτικά σας, αλλά ιδιαίτερα σήμερα και αύριο, να μου το θυμηθείτε, θα είναι μέρες αξιομνημόνευτες για το ερωτικό σας βιογραφικό.

Καρκίνος: Καιρό είχατε να νιώσετε τόση αισιοδοξία και να μπείτε στο επίκεντρο των γεγονότων. Η αλήθεια είναι ότι η σωματική και ψυχική κόπωση που σας έχει προκαλέσει ο Αρης απ’ τον Κριό στο κομμάτι της καριέρας, σας έχει στεγνώσει από διάθεση. Τώρα τα πράγματα αλλάζουν, η κόπωση φεύγει, και ο Αρης ενεργοποιεί απ’ τις 6 Ιουλίου το θέμα διασκέδαση. Θυμάστε κάπου εδώ ότι είστε και κοινωνικά όντα με μία ευαίσθητη καρδιά, η οποία θα εκφραστεί μοναδικά με την παράλληλη είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας. Τα ερωτικά σας ετοιμάζονται σιγά-σιγά για τέλη του μήνα. Υπομονή!  

Λέων: Μέχρι και τις 5 Ιουλίου ρίξτε το έξω σε ρυθμούς διασκέδασης, καθώς υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να βρεθεί ένας ωραίος νέος έρωτας μέσα από φίλους και παρέες. Από 6 Ιουλίου και μετά, μία λέξη θα σας πω: παρασκήνιο. Συμβαίνουν πράγματα και θαύματα παρασκηνιακά και βάζετε κι εσείς πολύ έξυπνα το χέρι σας σε κρυφές συμφωνίες, οι οποίες προς το τέλος της εβδομάδας και μετά παίρνουν… φωτιά. Η ψυχολογία σας είναι πολύ καλή κι από 6 Ιουλίου στο επίκεντρο του τρεξίματος μπαίνει η καριέρα σας. Θέματα που αφορούν ευκαιρίες για στόχους επαγγελματικούς θα είναι το βασικό σας μέλημα.

Παρθένος: Η ζωή σου έχει κι αυτή σαν κι εσένα πρόγραμμα και τάξη, με προτεραιότητες, προθεσμίες και στόχους. Σήμερα και αύριο θα κλείσεις μία πολύ καλή συμφωνία επαγγελματικά. Εντελώς ευλαβικά στις 6 Ιουλίου βάζεις ένα «πράσινο check» στο θέμα καριέρας κι αφού πέτυχες τους στόχους σου προχωρείς στην επόμενη γραμμή της παρθενίσιας λίστας σου που γράφει ψυχαγωγία, κοινωνικοποίηση και φίλοι. Μετά της 6 Ιουλίου γενικότερα ηρεμείς, καθώς ο Αρης μπαίνει σε ένα πολύ φιλικό ζώδιο για σένα, αυτό του Ταύρου, ενώ παράλληλα ο Ερμής απ’ τον Καρκίνο γλυκαίνει τις ημέρες σου με εκφραστικότητα και ρομάντζο.

Ζυγός: Μέχρι και τις 5 Ιουλίου έχετε εύνοια σε θέματα που αφορούν εκπαίδευση ή νομικές υποθέσεις. Ολη σας η προσοχή και η κινητικότητα που ήταν στραμμένη σε θέματα σχέσεων, τώρα μετατοπίζεται σε θέματα καριέρας. Για το υπόλοιπο του μήνα θα μιλάμε μόνο για επαγγελματικούς στόχους κι αυξημένες υποχρεώσεις στη δουλειά, όπου ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είστε οι Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου που θα πέσετε στα πιο μαλακά. Κατά τα άλλα από 6 Ιουλίου και μετά η ερωτική σας λίμπιντο απογειώνεται και περνάει υπέροχα στην τοποθεσία «Αρης» και στον 8ο οίκο, όπου είναι ο οίκος της σεξουαλικότητας.

Σκορπιός: Σήμερα και αύριο κάποιο οικονομικό θέμα που αφορά το σπίτι και την οικογένεια θα επιλυθεί με θετική έκβαση. Από τις 6 Ιουλίου και μετά, εκεί που ένιωθες ότι είχαν γλυκάνει λίγο τα προσωπικά σου, έρχεται πάλι ο Αρης απ’ τον Ταύρο να βάλει… φωτιές κι εντάσεις στις σχέσεις,  γιατί ναι, Σκορπιός είσαι και το σύμπαν τελευταία δεν σου προσφέρει πολλή ησυχία. Θα ευνοηθείς όμως αρκετά σε θέματα που αφορούν ταξίδια στο εξωτερικό ή κάποιες εκπαιδευτικές εξετάσεις. Αυτή η εβδομάδα σού δίνει μία καλή ευκαιρία να κάνεις μια επανεκκίνηση σε θέματα εσωτερικής ισορροπίας και αυτογνωσίας.

Τοξότης: Αυτή την εποχή τσιμπιέσαι για να πιστέψεις ότι σου έχει συμβεί το παράδοξο ή αλλιώς το θαύμα του αμοιβαίου έρωτα. Να πω κάπου εδώ ότι εγώ στα έλεγα! Μέχρι και τις 5 Ιουλίου σταθεροποιείς στη ζωή σου αυτό το ξεχασμένο σπορ που λέγεται σταθερή συντροφική σχέση. Από 6 Ιουλίου και μετά ασχολείσαι με την ανεβασμένη σου λίμπιντο, καθώς όλοι οι πλανήτες συγκεντρώνονται στους οίκους που αφορούν συντροφικές σχέσεις και σεξουαλική δραστηριότητα. Κάποια χρέη επίσης που προκύπτουν από εφορίες τράπεζες, κτλ. τα βολεύεις χωρίς να πεινάσεις για το υπόλοιπο του μήνα.   

Αιγόκερως: Σήμερα και αύριο οριστικοποιείς μία οικονομική συμφωνία με απόλυτη επιτυχία κι ευνοϊκούς όρους για σένα. Επίσης βελτιώνεις θέματα που αφορούν την καλυτέρευση της καθημερινότητάς σου. Από 6 Ιουλίου και μετά σου έχω πολύ ευχάριστα, ε ναι, λοιπόν, ήρθε η στιγμή που καταπιάνεσαι με το project «ανανέωση γάμου» ή «δημιουργία μιας νέας ερωτικής σοβαρής σχέσης» αν μέχρι τώρα ήσουν σε status single, άγαμη/ος κτλ. Ειδικά αν είσαι γεννημένος από 22 έως 31 Δεκεμβρίου είσαι ο υπερτυχερός της εβδομάδας σε θέματα σχέσεων. Θα σκίσω τα πτυχία μου αν η ερωτική σου ζωή δεν ανεβεί ένα επίπεδο ευτυχίας.   

Υδροχόος: Κάτι εξαιρετικό που αφορά τα αισθηματικά σού συμβαίνει αυτό το Σαββατοκύριακο, με κάποια γνωριμία που σε έχει ενθουσιάσει να σταθεροποιείται και να γίνεται σχέση. Αν, παράλληλα, στοχεύεις σε κάποια εγκυμοσύνη σού έχω επίσης πολύ καλά νέα. Η ερωτική σου εύνοια χτυπάει ρεκόρ μέχρι τις 5 Ιουλίου. Από 6 Ιουλίου και μετά οι πλανήτες Αρης και Ερμής προχωράνε, αλλάζουν ζώδια κι αλλάζουν τις προτεραιότητές σου όμως. Πάλι οικογενειακά θέματα θα σε απασχολήσουν και θα σε κουράσουν. Θα νιώσεις έντονη την ανάγκη να ασχοληθείς με τον εαυτό σου κι αυτό το καημένο το σώμα σου φτιαγμένο από στρες.

Ιχθύες: Ελα, βγάλε αυτά τα ξεχασμένα ερωτικά σου απ’ το πατάρι και ξεσκόνισέ τα διότι ήρθε ο καιρός που ο σκόρος φεύγει από τη ζωή σου. Αρχίζεις και βλέπεις σοβαρή κινητικότητα από θαυμαστές και πρόσεξε καλά! Να διαλέξεις τη σωστή κουρτίνα αυτή τη φορά ώστε να μη σου βγει πάλι ο Ζονγκ, αν και ακόμα σε αυτό το σενάριο επιλογές θα έχεις. Αυτό το Σαββατοκύριακο ένα οικογενειακό θέμα ή ένα πρόβλημα  σπιτιού, που σε είχε κουράσει, βρίσκει λυτρωτική λύση. Από 6 Ιουλίου και μετά σε πιάνει μια εξωστρέφεια με αυξημένη επικοινωνιακή δραστηριότητα. 

Πιτ Ντέιβινσον: Ενας σκορπιός με πολλές κατακτήσεις

Η μόνη παραφωνία στη μεταξύ τους συναστρία είναι πως ο Κρόνος απ’ τον Υδροχόο του Πιτ Ντέιβινσον τείνει να δυσκολεύει κατά περιόδους τον Ερμή της Καρντάσιαν περιορίζοντάς τον επικοινωνιακά με αυστηρή κριτική.  

O Πιτ Ντέιβινσον είναι Αμερικανός ηθοποιός και διάσημος κωμικός – κυρίως απ’ την παρουσία του στο Saturday Night Live. Στην πραγματικότητα έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό, όμως, για τη σχέση του με την τηλεοπτική περσόνα και την -κατά 13 χρόνια- μεγαλύτερή του -και Ζυγό- Κιμ Καρντάσιαν, μία σχέση με την οποία τράβηξε τα φώτα της διασημότητας.

Γεννημένος στις 16 Νοεμβρίου 1993 o Πιτ Ντέιβινσον ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού με μία πολύ δυνατή όψη να υπάρχει στον χάρτη του, αυτή που ο ήλιος του κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της φήμης και της δόξας. Εχει μία πολυαστρία στο ζώδιο του Σκορπιού με πέντε πλανήτες στη θέση αυτή, η οποία του δίνει μία υπέρμετρη υπόγεια σαγήνη εξηγώντας έτσι τις πολλές διάσημες ερωτικές του κατακτήσεις απ’ τον κόσμο του αμερικανικού θεάματος. Απ’ την άλλη η Κιμ Καρντάσιαν έχει τον ήλιο της στον Ζυγό σε σύνοδο με τον Δία του Ντέιβινσον, πράγμα που σημαίνει ότι της προσφέρει άπλετη συναισθηματική ασφάλεια και στήριξη.  

Η Αφροδίτη του, σε σύνοδο με τον Ερμή, του δίνει μία ρομαντική  επικοινωνία στις διαπροσωπικές του σχέσεις, χρωματισμένη με έντονο πάθος που αρχικά δεν του φαίνεται καθώς ο Σκορπιός θέλει πάντα ιδιωτικότητα για να εκφράσει συναισθήματα. Η όψη αυτή κάνει θετική όψη με την Αφροδίτη της Καρντάσιαν που βρίσκεται στην Παρθένο, δημιουργώντας έτσι κι απ’ τις δύο πλευρές μία βαθιά ανάγκη να συνδεθούν συντροφικά. Η σελήνη του βρίσκεται στον αυστηρό Αιγόκερω υποδηλώνοντας μία ψυχρή μητέρα και μία δυσκολία να εκφράσει τα συναισθήματά του. Η σελήνη του όμως ενεργοποιείται θετικά απ’ τον Ηλιο της Κιμ με εξάγωνο, με αποτέλεσμα η σχέση αυτή να τον γλυκαίνει και να τον ηρεμεί και να λειτουργεί θεραπευτικά γι’ αυτόν.  

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.