Η ηθοποιός Μαρία Μπονίκου το θύμα της δολοφονίας στην Αίγινα

© Twitter

Η διάσημη ηθοποιός Μαρία Μπονίκου είναι το θύμα της άγριας δολοφονίας στην Αίγινα, όπως αποκάλυψε με ανάρτηση του στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η 73χρονη βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένη από αιχμηρό αντικείμενο και με μια σακούλα περασμένη στο κεφάλι της σήμερα πρωί εντός της κατοικίας της στην περιοχή “Πολλές Ελιές”.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης και στοιχεία που να δείχνουν διάρρηξη, με αποτέλεσμα να προσαχθεί ο 46χρονος γιος της.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση ασφάλειας Πειραιά.

«Συγκλονισμενος έμαθα μόλις για την δολοφονία της φίλης μου ηθοποιου Μαρίας Μπονικου….Ένα γλυκό κορίτσι που ξεκίνησε στην δύση του Ελληνικού κινηματογράφου.. Μια υπέροχη φωνή στην ελληνική μεταγλώττιση όπου μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο Μάνο Βενιερη συνεργαστηκαμε 30 χρόνια..Μια λάτρις της Αρχαίας Ελλάδας.Μαρία μου γλυκεια γιατί να φύγεις έτσι!!!», τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ποια ήταν η Μαρία Μπονίκου

Γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 1954. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου. Έλαβε μέρος σε πάρα πολλές μεταγλωτισμένες  σειρές όπως ”Οικογένεια Γουόλτονς”, ”Το μικρό σπίτι στο λιβάδι” κλπ. Σύζυγος της ο Μάνος Βενιέρης.

Επαιξε στις ταινίες:

Το κοροϊδάκι της πριγκηπέσσας (1971)

Η προεδρίνα (1972)[Φρόσω]

Στην Πόλη αγαπηθήκαμε (1972)

Αγάπη μου Ουά-Ουά (1974)

Όλοι θα ζήσουμε (1974)

Με πληροφορίες από Greekactor.blogspot

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.