House of Dragons: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του prequel του «Game of Thrones» [vid]

Η HBO κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του «House of Dragons», του prequel του «Game of Thrones», που θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου.

Η σειρά θα προβληθεί από το HBO Max και βασίζεται στο βιβλίο «The Dying of the Dragons» που εκδόθηκε το 2018, μαζί με το «Fire & Blood». Η πρώτη σεζόν θα έχει 10 επεισόδια και μας «ταξιδέψει» 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα του «Game of Thrones» και συγκεκριμένα, στον εμφύλιο πόλεμο των Targaryen.  

Ο George R. R. Martin λίγο καιρό πριν είχε γράψει στο ιστολόγιό του: «Το House of the Dragon είναι σκοτεινό, είναι δυνατό, είναι εσωτερικό. Έγινε καταπληκτική δουλειά και με το καστ. Όπως και στο Game of Thrones, οι περισσότεροι θεατές θα έχουν ακούσει μόνο για μερικούς από τους ηθοποιούς, αλλά νομίζω ότι θα ερωτευτούν πολλούς περισσότερους. Νομίζω ότι οι Ταργκάριεν βρίσκονται σε πολύ καλά χέρια. Πιστεύω ότι θα πάνε μακριά. Δεν νομίζω ότι θα σας απογοητεύσουν». 

Το καστ των πρωταγωνιστών της νέας σειράς αποτελείται από τους: Paddy Considine (στο ρόλο του Viserys Targaryen), Matt Smith (στο ρόλο του Daemon Targaryen), Olivia Cooke (στο ρόλο της Alicent Hightower), Emma D’Arcy (στο ρόλο της Rhaenyra Targaryen), Steve Toussaint (στο ρόλο του Λόρδου Corlys Velaryon), Eve Best (στο ρόλο της πριγκίπισσα Rhaenys Velaryon), Sonoya Mizuno (στο ρόλο της Mysaria), Steve Toussaint (στο ρόλο του Λόρδου Corlys Velaryon).

Δείτε το τρέιλερ:

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.