Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο 55χρονος

© ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ /EUROKINISSI

Την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος του 55χρονου που τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/6) δολοφόνησε τη 46χρονη σύζυγό του στο Κουκάκι, μαχαιρώνοντας τη.

Επίσης, κατά του 55χρονου από την εισαγγελία ασκήθηκε δίωξη και για τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και της απειλής σε βάρος της συζύγου του

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Το χρονικό της δολοφονίας

Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες, λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο φερόμενος ως δράστης μαχαίρωσε τη γυναίκα του στο διαμέρισμα που διέμεναν στην οδό Ματρόζου.

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Τη μητέρα του εντόπισε ο 24χρονος γιος της, που ειδοποίησε τις Αρχές.  Ο φερόμενος ως δράστης  έπεσε σε ένα γκρεμό κοντά στην Ανάβυσσο με το αυτοκίνητό του και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ.

«Σκότωσα τη μητέρα σου» είπε στο τηλέφωνο στον 24χρονο γιο του ο 53χρονος φερόμενος ως δράστης για τη γυναικοκτονία στο Κουκάκι. Ο 24χρονος, βρισκόταν έξω και έτρεξε στο σπίτι προκειμένου να δει τι έχει συμβεί, μετά από το τηλεφώνημα του πατέρα του. Ο νεαρός ενόπισε νεκρή τη μητέρα του και κάλεσε τις Αρχές.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.