Γιώργος Μάγκας: «Σκέφτομαι να κάνω μήνυση στον Σπύρο Μπιμπίλα»

©Eurokinissi

«Σκέφτομαι να κάνω μήνυση… Δεν είναι κακό παιδί ο Μπιμπίλας, αλλά δεν επιτρέπεται ρε Μπιμπίλα το πράγμα που έκανες», δήλωσε ο Γιώργος Μάγκας για τις πληροφορίες σχετικά με το «θάνατό» του.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει μήνυση στον πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρο Μπιμπίλα, για την ανάρτησή του. «Ο Μπιμπίλας δεν έφτιαξε καλά τα πράγματα…

Δεν ξέρω πού το βρήκε αυτό, πρέπει να τον ρωτήσετε. Στενοχώρησε την Ελλάδα, στενοχώρησε την Ευρώπη, παίρνανε τηλέφωνο μέχρι τη 1 η ώρα τη νύχτα και κλαίγανε οι άνθρωποι. ”Γιώργο είσαι εσύ; Εγώ είμαι ρε παιδιά, εγώ είμαι ρε παιδιά… εδώ γίνεται χαμός», ανέφερε.

Στη συνέχεια, σημείωσε πως ο Σπύρος Μπιμπίλας επικοινώνησε μαζί του για να ζητήσει συγγνώμη. «Ο Μπιμπίλας με πήρε τηλέφωνο και ζήταγε συγγνώμη. Δεν μου είπε πού το βρήκε. ”Πού το βρήκες εσύ; Ποιος σου είπε αυτό το πράγμα και έγραψες τέτοια κουβέντα ότι έχω πεθάνει και ο κόσμος εδώ να παίρνει τηλέφωνα”. Να μην σταματάει το τηλέφωνο από Γερμανία, Αμερική, Αυστραλία!», σημείωσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

«Ευχαριστώ τον κόσμο για τη συμπαράσταση, μου έδωσε κουράγιο πολύ» δήλωσε ο «βασιλιάς του κλαρίνου».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.