Γιάννης Αντετοκούνμπο: Προπόνηση στο ΣΕΦ μαζί με τον αδελφό του Άλεξ

©ICON SPORT / EUROKINISSI

Προπόνηση στο ΣΕΦ μαζί με τον αδελφό του Άλεξ έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Greek Freak συνεχίζει να επιβεβαιώνει την αγάπη του για το μπάσκετ, κάνοντας προπόνηση στις διακοπές του και θέλοντας να είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο ενόψει της νέας και απαιτητικής σεζόν.

Στην ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απεικονίζεται με σορτσάκι της Εθνικής Ελλάδας, στοιχείο που ενδέχεται να είναι σημάδι θετικών νέων, όσον αφορά τη συμμετοχή του στο Eurobasket, με τη φανέλα της Εθνικής.

Υπενθυμίζεται πως η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται στην Λάρισα την Μ. Βρετανία (30/6, 20:00), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 και η ΕΟΚ έδωσε στην δημοσιότητα τους 24 παίκτες που αποτελούν την αρχική επιλογή του Δημήτρη Ιτούδη και από τους οποίους θα προκύψει η τελική σύνθεση.

Ανάμεσα τους βρίσκεται ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ αλλά και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ

Αναλυτικά οι παίκτες που δηλώθηκαν στην FIBA είναι οι:

Νικ Καλάθης, Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Γιώργος Παπαγιάννης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Βασίλης Καββαδάς, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Λεωνίδας Κασελάκης, Νίκος Γκίκας, Κώστας Αντετοκούνμπο, Μιχάλης Λούντζης, Βασίλης Μουράτος, Λευτέρης Μποχωρίδης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Δημήτρης Μωραϊτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Νίκος Χουγκάζ, Κωστής Γόντικας, Γιάννη Κουζέλογλου, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιώργος Τσαλμπούρης, Γιώργος Καλαϊτζάκης, Αλέξανδρος Σαμοντούροβ.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.