Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Η μητέρα μου έσκιζε σεντόνια και τα έκανε πάνες»

©Eurokinissi

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του, Μαράια, έλαβαν μέρος στη φιλανθρωπική ενέργεια «Milwaukee Diaper Mission», με τον έλληνα σούπερ σταρ να εκφράζει τα συναισθήματά του για τις οικογένειες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν πάνες για τα μωρά τους.

Ο «Greek Freak» προχώρησε σε μια συγκινητική αποκάλυψη για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε στην Ελλάδα. «Στη ζωή μου, με τους γονείς μου, με τον τρόπο που εγώ μεγάλωσα, μπορώ να το καταλάβω. Δεν είχαμε καν πάνες. Η μητέρα μου έσκιζε τα σεντόνια και τα χρησιμοποιούσε σαν πάνες για τον μικρό μου αδερφό… Δεν είχαμε τα πιο μοδάτα ρούχα, αλλά μας γέμιζαν με αγάπη. Μεγαλώσαμε με αγάπη και καλοσύνη».

Παράλληλα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για το γεγονός ότι ένα τόσο ζωτικής σημασίας αγαθό, όπως οι πάνες για τα μωρά, θα έπρεπε να πωλούνται μόλις για ένα δολάριο, ώστε να μπορούν να έχουν όλοι πρόσβαση.

«Δεν ήμουν ευχαριστημένος από τις αποδείξεις που έπαιρνα από τα Target… Οι πάνες θα έπρεπε να πωλούνται για ένα δολάριο, γιατί όλοι τις χρειάζονται. Μπορώ να το θυμηθώ αυτό. Υπάρχουν παιδιά εκεί έξω που έχουν ανάγκη. Υπάρχουν οικογένειες που δεν μπορούν να προσφέρουν τα απαραίτητα».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.