Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έκανε πρεμιέρα η ταινία «Rise» της Disney για τη ζωή της οικογένειάς του

©EPA/LAUREN JUSTICE

Γεμάτη λάμψη ήταν η επίσημη πρεμιέρα του «Rise» στο Λος Άντζελες, της ταινίας για τη ζωή της οικογένειας Αντετοκούνμπο από την Disney.

H ταινία που εξιστορεί τις περιπέτειες της οικογένειας του Γιάννη, που έφυγε από τη Νιγηρία για την Ελλάδα και έφτασε να έχει στις τάξεις της τον πρωταθλητή NBA. Η ταινία έχει ελληνικό τίτλο: «Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο».

Το έργο δείχνει τα παιδικά χρόνια όλων των αδελφών της οικογένειας στα Σεπόλια μέχρι και την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος κόντρα στους Σανς.

H ταινία είχε γυρίσματα και στην Ελλάδα, και αφηγείται την πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με έμφαση στα παιδικά του χρόνια, στην άφιξη στην Ελλάδα, στο μπάσκετ με τα αδέρφια του, μέχρι την κορυφή του NBA.

Tο «παρών» στην πρεμιέρα έδωσε όλη η οικογένεια Αντετοκούνμπο, με τον Γιάννη να ξεχωρίζει, ενώ εκεί βρέθηκε και ο αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Αγγλίας, Μάρκους Ράσφορντ.

«Είμαι ενθουσιασμένος και με τιμά που η Disney+ μεταφέρει την ιστορία της οικογένειάς μου σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.Ελπίζω ότι θα εμπνεύσει όσους βρίσκονται σε παρόμοιες συνθήκες να διατηρήσουν την πίστη, να παραμείνουν πιστοί στους στόχους τους και να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια για μια καλύτερη ζωή», δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης.

Την παραγωγή της τανίας ανέλαβε ο Μπέρνι Γκόλμαν. Το σενάριο ήταν του Ουαλού, Αράς Αμέλ.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.