Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Αν πιστεύω ότι είμαι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο; Οχι!»

© ICON SPORT / EUROKINISSI

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραμένει ταπεινός, επισημαίνοντας ότι χωρίς το πρωτάθλημα του NBA δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο.

«Αν πιστεύω ότι είμαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο; Όχι», απαντά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, προσθέτοντας: «Νομίζω ότι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο είναι αυτός που μένει τελευταίος όρθιος, είναι αυτός που πηγαίνει την ομάδα του στον τελικό, στη γραμμή του τερματισμού και τη βοηθά να κερδίζει και να γίνει πρωταθλήτρια. Ζήλεψα κάπως το Γκόλντεν Στέιτ όταν παρακολούθησα την παρέλαση τους. Ξέρεις αυτό το συναίσθημα τώρα. Ξέρεις τι σου αφαιρούν».

Ο αστέρας των «Ελαφιών» προέρχεται από μία μυθική εμφάνιση με 44 πόντους και 12 ριμπάουντ σε λιγότερα από 28 λεπτά στη νίκη επί του Χιούστον.

«Είναι ένα μέρος του παιχνιδιού μου που πάντα προσπαθούσα να γίνω καλύτερος, πάντα προσπαθούσα να βελτιωθώ», είπε ο Αντετοκούνμπο για το μακρινό του σουτ, καταλήγοντας: «Πάντα προσπαθώ να μεγιστοποιώ τις δυνατότητές μου. Είμαι ευλογημένος που κάθομαι σε αυτό το κάθισμα, ξέρεις, και δεν πρόκειται να το θεωρήσω δεδομένο».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.