Γερμανικά ΜΜΕ εκθειάζουν την Άνδρο

@EUROKINISSI

Αυξάνονται τα γερμανικά δημοσιεύματα στα μέσα ενημέρωσης που βρίσκουν την Άνδρο ως ιδανικό προορισμό για διακοπές.

«Οι αιωνόβιοι ναοί και τα μοναστήρια, η μοντέρνα νησιωτική αισθητική και η υπέροχη γαλανόλευκη αρχιτεκτονική συνδυάζονται ιδανικά με αυθεντικές εμπειρίες, γαστρονομικές απολαύσεις και εντυπωσιακά φυσικά πανοράματα», γράφει η Γερμανική εφημερίδα «Neue Westfälische».

Επίσης η γερμανική εφημερίδα «nd» αναδεικνύει τη θετική αύρα που εκπέμπει το νησί, αφού θεωρεί το νησί της Άνδρου ιδανική επιλογή για όσους επισκέπτονται την Αθήνα και θέλουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην ιστορία και τη φύση σε έναν μη συμβατικό προορισμό, που απέχει μόλις δύο ώρες από την πρωτεύουσα.

Τα δυο δημοφιλή έντυπα προσεγγίζουν εκατοντάδες χιλιάδες Γερμανούς αναγνώστες και εστιάζουν από κοινού στην αυθεντικότητα του νησιού που δεν έχει υποστεί αλλοιώσεις εξαιτίας του μαζικού τουρισμού.

«Η Άνδρος ήδη σημειώνει εντυπωσιακές πληρότητες, ενώ διαφοροποιείται με ποιοτικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές, προσφέροντας έναν επίγειο παράδεισο σε Έλληνες και διεθνείς ταξιδιώτες, σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Άνδρου, Νίκος Μουστάκας.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.