Γεωργιάδης: Καθημερινοί οι έλεγχοι για τις τιμές των καυσίμων

©ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI

Καθημερινοί είναι οι έλεγχοι για τις τιμές των καυσίμων, όπως τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3, σημείωσε ότι πρόστιμα επιβάλλονται συνεχώς τόσο σε πρατήρια, όσο και σε σούπερ μάρκετ και αποθήκες.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι μετά το νέο Fuel Pass που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για το καλοκαίρι, η Ελλάδα υποχωρεί στον μέσο ευρωπαϊκό όρο όσον αφορά στην τιμή των καυσίμων.

Σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε πως η χώρα θα βρίσκεται σε προεκλογική χρονιά σε λίγους μήνες, ανεξάρτητα του πότε θα γίνουν οι εκλογές ημερολογιακά. Σχετικά με τα σενάρια εκλογών μίλησε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Έχω εξαντλήσει το θέμα για τις πρόωρες εκλογές, δεν έχω να προσθέσω τίποτε» απάντησε ο πρωθυπουργός σε ερώτηση αν η εκλογολογία έχει οδηγήσει τους υπουργούς της κυβέρνησης «να κατεβάσουν τα μολύβια».

«Η κυβέρνηση συνεχίζει κανονικά την δουλειά της, κανείς υπουργός δεν έχει κατεβάσει τα μολύβια. Καταλαβαίνω πως είναι πολύ δύσκολο να σας πείσω ότι δεν θα γίνουν εκλογές και ανασχηματισμός μιας και συνέχεια αυτά με ρωτάτε».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.