Γεωργιάδης: «Η ιδέα ότι δέρνω τη γυναίκα μου είναι αποκρουστική»

©ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI)

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδηςαναφέρθηκε σε δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ότι χτύπησε τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου.

Όπως σημείωσε στον Alpha όλα ξεκίνησαν από το δημοσίευμα που αργότερα πήρε διαστάσεις στο Twitter.

«Το δημοσίευμα αυτό ξεκίνησε από ένα παρακμιακό site. Ήμασταν με την Ευγενία σε ένα τραπέζι με τον Αμερικανό πρέσβη και μου το έστειλαν εκείνη την ώρα από το γραφείο Τύπου. Το είδα και δεν έδωσα την παραμικρή σημασία, ήταν ένα θέμα τόσο εξωφρενικό που είπα “ποιος ασχολείται;”», σημείωσε.

«Τις επόμενες δύο ημέρες ήταν πρώτο trend στο Twitter κυρίως από τους πολιτικούς αντιπάλους που όχι μόνο υιοθέτησαν το δημοσίευμα, αλλά το φούσκωσαν με διάφορους τρόπους. Κάποια στιγμή αναγκάστηκα να μιλήσω, μίλησε και η Ευγενία, το μαζέψαμε και σταμάτησε» ανέφερε ο υπουργός.

Και πρόσθεσε: «για άλλη μία φορά συνειδητοποίησα πόσο εύκολη είναι στην εποχή μας η ανθρωποφαγία. Προφανώς, η ιδέα ότι δέρνω τη γυναίκα μου είναι αποκρουστική, δεν έχει να κάνει με την πραγματικότητα. Δεν είναι κάτι που δε θα μπορούσε να έχει συμβεί, είναι κάτι που είναι αποκρουστικό. Ό,τι το χειρότερο! Γι’ αυτό και στην αρχή το πήρα λίγο αψήφιστα γιατί λέω ότι δε θα πιστέψει κανείς για μένα ότι μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Κι όμως, η λάσπη δούλεψε πολύ».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.