Γεωργιάδης για Τσίπρα: Παραμένει ένας απλός πρόεδρος 15μελούς [vid]

©ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Συνέχεια στην κόντρα που ξέσπασε μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή έδωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, σχολιάζοντας αυτά που είπε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είτε έχει πιάσει στασίδι σε κάποιον τηλεοπτικό σταθμό είτε αγοράζει ρακέτες, ανέφερε πως αστειάκια και ειρωνείες σε μία σοβαρή συζήτηση στη Βουλή δείχνουν το ποιόν του ανθρώπου.

Ο Άδωνις Γεωγιάδης, μιλώντας στο Μega, αποκάλεσε τον κ.Τσίπρα «έναν απλό πρόεδρο 15μελούς και καταληψία», ενώ πρόσθεσε πως ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δεν μένει ποτέ στη Βουλή να αντιπαρατεθεί μαζί του και το βάζει στα πόδια.

Οι δηλώσεις Γεωργιάδη για τον Αλέξη Τσίπρα

«Σε μία σημαντική συζήτηση για τον ακρίβεια και τον πληθωρισμό που πονάει τον κόσμο
αστειάκια και ειρωνείες από τον Αλέξη Τσίπρα δείχνουν το ποιόν του ανθρώπου.
Είναι πολύ κρίμα που αξιώθηκε από τη μοίρα να απολαύσει τόσο μεγάλα αξιώματα και σε μικρή ηλικία, έγινε βουλευτής σχεδόν χωρίς να κοπιάσει, αρχηγός κόμματος με το δαχτυλίδι του Αλαβάνου, πρωθυπουργός λόγω του αντιμνημονίου, τώρα αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αυτός ο άνθρωπος τελικά μέσου του παραμένει αυτό ο οποίος εκκίνησε, ένας απλός πρόεδρος 15μελούς και καταληψίας».

Μάλιστα όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε «γιατι δεν του τα λέτε αυτά την επόμενη φορά», ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε «όποτε παίρνω το λόγο το βάζει στα πόδια. Ουδέποτε κάθεται να μιλήσει μαζί μου γιατί δεν τον συμφέρει».

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.