Φρενίτιδα στο «Γ. Καραϊσκάκης» – Ολόκληρη η παρουσίαση του Μαρσέλο [vid]

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΣΕΛΟ ΒΙΕΙΡΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Λίγο μετά τις 20:45 το βράδυ της Δευτέρας (5/9) ο Μαρσέλο πάτησε το γρασίδι του Γ. Καραϊσκάκης και αποθεώθηκε από τους φίλαθλους του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, ξεναγήθηκε στα αποδυτήρια από τον Κριστιάν Καρεμπέ και «πόζαρε» με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΣΕΛΟ ΒΙΕΙΡΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ο Μαρσέλο είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Κωνσταντίνο Καραπαπά, την ώρα που στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» είχε στηθεί ένας φαντασμαγορικός «διάδρομος» από τα τρόπαια του συλλόγου, προκειμένου να «υποδεχθούν» τον πέντε φορές πρωταθλητή Ευρώπης με τη Ρεάλ.

Τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στο Καραϊσκάκης που θύμισαν εποχές Ζιοβάνι και Ριβάλντο, με πάνω από 25.000 οπαδούς του Ολυμπιακού να φωνάζουν ρυθμικά για το Μαρσέλο, ο οποίος τραβούσε βίντεο με το κινητό του τον πανικό που επικρατούσε στις εξέδρες.

«Για αρχή σας ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ευτυχισμένος που είμαι εδώ, ανάμεσά σας. Το ίδιο και η οικογένειά μου. Ελπίζω να βρίσκομαι εδώ μαζί σας και να βοηθήσω με όλη τη δύναμη και την αφοσίωση. Ανυπομονώ να ενσωματωθώ με την ομάδα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το καλωσόρισμα. Πάμε Ολυμπιακέ», τόνισε ο θρυλικός ποδοσφαιριστής.

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΣΕΛΟ ΒΙΕΙΡΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

«Ένας θρύλος ήρθε στον Θρύλο», είπε κατά την παρουσίασή του ο Βαγγέλης Μαρινάκης. «Του εύχομαι να είναι δυνατός και να είναι μαζί μας για πολλά χρόνια. Όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μεγάλες νίκες», πρόσθεσε.

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΣΕΛΟ ΒΙΕΙΡΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

«Σήμερα ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα… Αυτό που πετύχαμε είναι πραγματικά απίστευτο κι είναι κάτι μαγικό που οφείλεται στον κ. Μαρινάκη. Οταν έρχεται ένας τέτοιος παίκτης που έχει κατακτήσει τόσους τίτλους είναι πραγματικά μια μεγάλη στιγμή», ανέφερε από την πλευρά του ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Υπενθυμίζεται ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν αρχικά τον Μαρσέλο στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 18:30. Μαζί του είναι η σύζυγός του και τα παιδιά τους.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.