Φως στο Τούνελ: Μήνυμα για βόμβα και απειλές στον αέρα της εκπομπής

Απειλητικό μήνυμα για βόμβα στο στούντιο που γυρίζεται η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» δέχθηκε χθες το βράδυ η Αγγελική Νικολούλη, τη στιγμή που βρίσκονταν στον αέρα.

Η γνωστή παρουσιάστρια, γνωστή για τις αυθόρμητες αντιδράσεις της που συχνά γίνονται viral όχι δεν φάνηκε να πτοείται από τις απειλές προκειμένου να «κλείσει» μία συγκεκριμένη υπόθεση.

«Αχ Θεέ μου, τι θα ακούσουμε πάλι. Παλιότερα όταν ήμουν στο ALTER είχαν πει ότι έβαλαν βόμβα στο κτίριο. Έφυγαν όλοι και εγώ έμεινα με μια κάμερα μόνο και συνέχισα. Παιχνιδάκια τέτοια ότι έχει μπει βόμβα εδώ ας τα αφήσουμε στην άκρη», τόνισε.

Το μήνυμα μάλιστα φαίνεται να ανέφερε: «Μην ψάχνεις για την υπόθεση του Μάριου, δεν θα βρεις τίποτα. Η ιστορία έχει τελειώσει».

«Αν ήταν έτσι θα είχαμε σταματήσει και τότε και δε θα ψάχναμε μέσα στο αυτοκίνητο που βρήκαμε το αίμα του και προχώρησε η ιστορία. Στη φυλακή ο εγκέφαλος, οι άλλοι έξω είστε και διασκεδάζετε, τώρα ο ανακριτής θα σας καλέσει για να πείτε αυτά που ξέρετε(…). Εσείς ήσασταν και πίσω από την απειλή για τη βόμβα; Και μας λέτε τώρα ότι δε θα βρούμε τίποτα και ότι η ιστορία έχει τελειώσει; Αμ όχι δεν έχει τελειώσει, δήλωσε φανερά εκνευρισμένη η Αγγελική Νικολούλη.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.