Financial Times και «Sun» αποθεώνουν την Άνδρο

©Pixabay

Την ‘Ανδρο συστήνει στους αναγνώστες της η δημοφιλής Βρετανική εφημερίδα «The Sun».

Ο ταξιδιωτικός συντάκτης αποκαλεί «νεραϊδοχώρα» το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων. Ο ίδιος θεωρεί πως ‘Ανδρος θα αποτελεί σύντομα την επόμενη δημοφιλή στάση για τους ξένους τουρίστες. Τα άγρια φυσικά τοπία, οι εντυπωσιακοί φάροι, τα ξεχωριστά μοναστήρια, και το πλήθος εξωτικών παραλιών ενισχύουν την αυθεντικότητα της ‘Ανδρου, σύμφωνα με το εκτενές αφιέρωμα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι «Financial Times», που εκθειάζουν τη γαστρονομική παράδοση του Κυκλαδίτικου νησιούμετά. Το φρέσκο ψάρι, το άγριο μέλι αλλά και η τάση του «slow food» αναδεικνύονται στο άρθρο που αποκαλύπτει μία κρυφή διάσταση του προορισμού, τη γαστρονομία στην ‘Ανδρο, η οποία είναι βαθιά «ριζωμένη» στην ιστορία.

«Η φετινή σεζόν θα ολοκληρωθεί με θετικό πρόσημο, επιβεβαιώνοντας την προτίμηση χιλιάδων τουριστών για ποιοτικές διακοπές στο νησί μας. Στόχος μας είναι η εξωστρέφεια του προορισμού και η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, αξιοποιώντας τη δυναμική της ‘Ανδρου που εντυπωσιάζει ταξιδιώτες και διεθνή ΜΜΕ», δηλώνει ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου ‘Ανδρου, Νίκος Μουστάκας

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.