Φιλική νίκη για Ολυμπιακό, 2-1 την Φορτούνα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΑΙΝΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του στην Αυστρία, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-1 την Φορτούνα Ντίσελντορφ και μάλιστα με ανατροπή. Ο Σισέ ισοφάρισε και ο Χασάν έδωσε τη νίκη, με τον Βατσλίκ να αποκρούει πέναλτι μετά από το 2-1. Ντεμπούτο έκανε ο Άβιλα με την φανέλα του Ολυμπιακού. Στο 83’ ο Κούτρης είχε ενοχλήσεις ψηλά στο αριστερό του πόδι και έφυγε αλλαγή.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Κρίστινσον, με τους Παπασταθόπουλο και Σισέ μπροστά του και τους Ρέαμπτσουκ και Άβιλα αριστερά και δεξιά αντίστοιχα στην άμυνα.  Την τριάδα του κέντρου αποτέλεσαν οι Κούντε, Μαντί Καμαρά και Εμβιλά, Βαλμπουενά και Μασούρας στις πτέρυγες και στην κορυφή της επίθεσης ο Τικίνιο.

Στο 8’ μετά από κλέψιμο του Ρέαμπτσιουκ, ο Μασούρας έβγαλε για τον Βαλμπουενά, με τον Γάλλο να κάνει το πλασέ, χωρίς δύναμη όμως, με τον γκολκίπερ της Φορτούνα να πέφτει και να μπλοκάρει. Στο 9’ σουτ του Πετρόφσκι, μπλόκαρε ο Κρίστινσον. Στο 20’ εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά, γυριστή κεφαλιά του Μασούρα, πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι ο Εμβιλά αλλά δεν βρίσκει την μπάλα, άουτ.

Στο 23’ η Φορτούνα βγήκε στην κόντρα με τον Πέτερσον να βρίσκει μέτρα και να κάνει το σουτ, από τα όρια της περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι του Κρίστινσον, για το 1-0.

Στο 29’ ο Ολυμπιακός ισοφάρισε όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά, οι παίκτες της Φορτούνα επιχείρησαν να απομακρύνουν, με τον Σισέ να κάνει άψογο κατέβασμα από το ύψος της μεγάλης περιοχής και μετά από τρίπλα να πλασάρει, για το 1-1.

Στο 43’ ο Πέτερσον βρέθηκε και πάλι σε θέση βολής για τους Γερμανούς, όμως αυτή την φορά δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε.

Στο 57’ ο Μαρτίνς έκανε αρκετές αλλαγές, με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει με τους: Βατσλίκ, Παπαδόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κούτρης, Κανέ, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Αγκιμπού Καμαρά, Φαντιγκά, Ραντζέλοβιτς, Χασάν.

Στο 62’ εκτέλεση φάουλ του Ραντζέλοβιτς, καρφωτή κεφαλιά του Χασάν και 2-1 για τον Ολυμπιακό.

Στο 69’ ο Γιόχα έφυγε στην κόντρα και ξεπέρασε τους Παπαδόπουλο-Μπαγκαλιάνη φτάνοντας μέχρι το τετ α τετ με τον Βατσλίκ, όμως το σουτ του εξοστρακίστηκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 75’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα κόντρα πάνω στον Χασάν, με τον ρέφερι να δείχνει χέρι και πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κίντσεκ, όμως ο Βατσλίκ έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε.

Στο 79’ μετά από συνεργασία με τον Καρβάλιο, ο Χασάν έκανε το σουτ, μπλόκαρε ο γκολκίπερ των Γερμανών. Στο 80’ ο Μπουχαλάκης έκλεψε και έκανε το σουτ, καλό ήταν αλλά άουτ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κρίστινσον (46’ Βατσλίκ), Παπασταθόπουλος (57’ Παπαδόπουλος), Σισέ (57’ Μπαγκαλιάνης), Ρέαμπτσιουκ (57’ Κούτρης – 83’ Κεϊτά), Άβιλα (57’ Κανέ – 78’ Ανδρούτσος), Εμβιλά (57’ Αγκιμπού Καμαρά), Κούντε (46’ Μπουχαλάκης), Μαντί Καμαρά (57’ Καρβάλιο), Βαλμπουενά (57’ Ραντζέλοβιτς), Μασούρας (57’ Φαντιγκά), Τικίνιο (57’ Χασάν).

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι!

Κάνε εγγραφή στο Newsletter μας και απόκτησε πρόσβαση στα νέα πριν από όλους τους άλλους.